Det här blir årets varmaste dag, hittills!

Hjälp vad varmt det är. Kom precis in från en kort promis med Ada, hon flåsar som en galning och vill lägga sig vid varje skuggig plats hon går förbi. 12-13 grader i skuggan, REDAN.

Ska gå till centrum och kolla på biblioteket om det finns några nya böcker som är läsbara, kanske finns ett nytt nummer av hundtidningen också. Sen behöver vi fylla kylen, slut på en massa saker, måste komma ihåg att ta med mig ryggsäck. Apoteket kommer tjäna pengar också, ögonskölj och fuktspray till Ada. Som nu ligger däckad på sidan ute i hallen, hon klarar inte värmen bra inte. Undra hur det ska gå i sommar?

Vi ska till Sickla idag o kolla på diskmaskiner, blir nog en 45cm sk. "smaldisk", en 60cm kommer nog inte få plats, luckan kommer antagligen ta i ett dörrhandtag när man ska fälla den och om vi ställer diskmaskinen längre bort kommer inte slangarna att räcka till, man kan ju få dem förlängda av Electroluxpersonal men det känns onödigt och blir nog en dyr historia. Förresten behöver vi nog inte en 60cm, blir svårt att fylla på en dag och det kommer ju aldrig bo någon stor familj i den här lägenheten, max 2-3 pers så när man säljer lägenheten så nöjer sig nog folk med en 45:a. Blir ett glapp på ca 19 cm men där tänkte jag sätta en vit skiva med krokar på för kökshanddukar, det har vi inte plats med nu så det blir perfa!

Vi har kollat på en sån här på nätet, den verkar rejäl o bra men den finns inte i silver, en lite sämre modell finns i silver men den är mer högljudd så den går bort. Rätt snygg ändå för att vara vit! Hoppas att den ser bra ut/är bra i verkligheten också.



Jag lyckades fånga den fulaste minen Ada kan göra idag, hon ser så läskig ut när hon gör såhär. Jag blir rädd för henne, på riktigt! Fast hon gör det ju inte med flit, läppen fastnar sådär ibland, väldigt sällan, som tur är. :)





Kommentarer
Postat av: Emma

Håller med!

Fin blogg förresten!

2008-04-24 @ 22:36:53
URL: http://pemzy.blogg.se
Postat av: Plupp

Haha så grymt söt ju! =) Ada lilla svarta monstersnigeln.. Tråkigt med eran kompis hoppas han repar sig. Nu ska jag gå ut och ha grillpremiär. Ha det fint i helgen! kram!

2008-04-26 @ 15:57:47
URL: http://pluppelinda.blogg.se
Postat av: Brür

Hahaha, Ada ser ut som Robert Gustafsson i Torsk på Tallinn, dansbands-freaket. Den där halvt harmynta historien :D

2008-04-27 @ 15:01:42
Postat av: Sara

Emma: Tack! :)

Linda: Ada tackar och bockar. :) Ja det är hemskt det som har hänt med J. :( Jag vill också grilla!

Nicklas: Ja visst är hon vacker med "snusprillan" under läppen! :S

2008-04-28 @ 12:00:17
URL: http://adaosara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0