*morr*

Ada spydde galla idag igen, inte konstigt då hon inte ville äta mer än halva sin frulle igår och sen inget mer på hela dagen. Idag ville hon inte heller äta men tigga ost från husse gick bra (fick ingen såklart) och även spy på golvet och mattan. Morra o nafsa åt matte som torkade upp spyorna var tydligen också helt ok enligt fröken, men inte enligt matte vilket lilla snorkfröken fick klart för sig! Matte kan också morra...

Vaknade vid 6.30 av en hoppande hund. Morgonpigg jycke idag o när man väl är väckt så är det svårt att somna om.

Läst klart kapitlen o ska börja med inl.uppgiften nu. Hoppas att den inte är jättekrånglig... Min hjärna är seeeg som gröt.

Kanske åka till Sickla idag på em. o sen passa på att få skjuts hem av R. Behöver komma ut från det här stället ett tag.

M var o kollade på en BMW 840 igår, hoppas att han tyckte att den var lika fin i verkligheten som den såg ut att vara i annonsen. Hans drömbil ju! Får väl höra ikväll hur det  gick.

Hoppas att D kommer förbi efter jobbet ikväll o fixar kontakterna till den inbyggda nätverkskabeln så vi kan slita bort den där fula provisoriska som hänger i hallen.

Nu har Ada fått ett ryck o ligger o sprattlar på golvet, tur att det finns bitleksaker att avreagera sig på, annars hade vi nog inte haft någon lägenhet kvar vid det här laget. Hon har varit väldigt duktig med att bita på rätt saker, aldrig bitit sönder något som inte är hennes, peppar peppar, inte ens när hon var en liten bäbisvalp. Tom. plastsängen som vi köpte när hon var relativt nykläckt ser ny ut fortfarande. :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0