Tur att vi inte har bytt till sommardäck. :)

Vitt ute när man steg upp idag. Ligger fortfarande kvar lite snö, täcker gräsmattan här utanför iaf. :) Men det kommer nog försvinna under dagen.

Var hos D igår och hjälpte honom att röjja upp i sin lägenhet, fy fan vad äckligt o skitigt det var. Fick ihop typ fem påsar med reklamtidningar som låg över hela golvet innanför dörren, lika många påsar med pantflaskor och burkar som låg utspritt över hela lägenheten (lever människan på läsk eller?!), massor av gamla glasburkar o flaskor, plastburkar o flaskor o annat bråte samlades ihop, och just det ja, hans fd. sk. flickväns kläder som låg över hela lägenheten blev till slut tre fulla sopsäckar som åkte in i garderoben (går hon runt naken hemma i sin egen lägenhet eller?!). Avslutade med att ta bort ett ton med döda, och levande, skalbaggar, krossat glas o annat äckelpäckel från golven... Nu kan man kanske gå och hälsa på där lite oftare utan att frukta för att hundens eller ens eget liv är i fara...

Idag ska vi hjälpa honom att ta den gamla ytterdörren + gamla dörrkarmen till grovsopsrummet, den har stått o blockerat vägen i hans lilla hall i typ ett år nu så det är väl på tiden. Just det ja, vi ska ju panta alla burkar o flaskor som vi fick ihop igår också, undra om det räcker till vegoburgare på Max? :)

Nu ska jag läsa mer om bokföring. Åhh, det går så trööögt...



Jaha, nu kommer det mer snö. :) Ska ta ut Ada med lina och sele idag så hon får springa av sig lite i snön, hon ääälskar snö!

R var hos doktorn igår och de ska spränga hans hals igen, vet inte när, halsen går tydligen ihop lite efter sprängningen och de hade tydligen inte sprängt den till normal storlek förra gången så det behövs en gång till, minst. Sen fick han tid hos en dietist också som ska hjälpa honom att gå upp i vikt, doktor tyckte att 63 kg till nästan 190cm lång gubbe inte var så lyckat...

Provet de tog i halsen när de sprängde förra gången visade bara på en inflammation, men inget mer. Tog blodprov också för att se vad han är allergisk mot, doktorn tyckte att det var konstigt att det kliade i halsen på honom när han drack vissa sorters öl, det hade han aldrig hört talas om förut, en man som är allergisk mot öl! ;) Sist han gjorde allergitest var ju när han var jätteliten så det var väl dags att göra ett nytt. Sen fick han ny astmamedicin utskriven också, och jag hade en fundering som R framförde till doktorn att det kanske kunde vara astmamedicinen som har gjort att halsen har växt ihop, det kanske kunde bero på det sa han... Läskigt.





Kommentarer
Postat av: m

Hej! Har du blivit påverkad av "Rent Hus" som du har börjat städa borta eller? Vad bra att de uppmärksammar R:s Problem riktigt nu. Hals,vikt o. allergin.
Jag tycker att allergitest ska ske regelbundet
när man har såna känningar etc.
Bra att det händer nu! Ja, du lycka t. me pluggandet..
Vädret pest i S-er: snö,regn blääääääää...
Väntar tålmodigt på lasarettsbesökarna. /M

2008-04-09 @ 15:34:12
Postat av: Sara

Njae, vi har ju hjälpt D med att städa förut, han fyller ju år snart också så då är det ju bra om folk kan gå in där utan att kvävas av allt damm...:)

Ja, snart kommer allt vara prima med R. Men man märker redan nu att han äter snabbare o är lite piggare o mindre sur. ;)

2008-04-10 @ 12:20:04
URL: http://adaosara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0