Gott nytt år!

Nu har de börjat skjuta hej vilt här utanför, ska ut med Ada nu, får se hur hon reagerar. Ska nog gå bra bara de inte skjuter precis ovanför huvudet på henne, som de gjorde förra året. Isf. stryper jag den som gör det.



Stjärnbädden fortsätter sitt segertåg.

Ada hade inte varit i sängen under de timmar jag var i Forum idag! Helt otroligt, annars är det ju det första hon gör när man stänger för sovrummet. Hejja stjärnbädden!


Mys...




Inskriven på AF idag. :S

Jag H A T A R Arbetsförmedlingen, personalen är så otrevlig och man blir deprimerad bara man sätter foten innanför deras dörr. Gäller att fixa jobb snabbt så man slipper ha mer med dem att göra...




Julkort.


Första mötet med "kusinen".



Crazy eyes.



Zotarn kan också se galen ut. ;D



Lånade Zotis julsjal.



Tar på krafterna att fira jul.



Adas bästa julklapp.



Vår stjärna i köket, idag. Inte mkt snö här inte. :(



Jag väntar på ett mail med ett intyg jag behöver ha. Det kommer ju aldrig. *otålig* Får väl ta en promis med Adaktusson för att fördriva tiden. Men först måste tvätten bli klar.

Julen i Dalarna var lugn och skön. Vi gjorde lagom mycket saker, hälsade på folk, åt massor med mat och godis, åkte till Såggmyrran och Insjön och shoppade på outlet, eller, jag fönstershoppade bara, som vanligt, jag hittar aldrig ngt jag vill ha när jag åker dit. :( Men det var kul att kolla på alla grejor iaf. :)

Fick massor med julisar, alla bra och användbara. :D Ada är väldigt nöjd med sin nya säng, hon ratar den gamla nu, är väl varmare och mysigare med den lilla stjärnsängen. Zotarn blev lite avis på den för direkt när säng-paketet var öppnat på julafton passade han på att kliva i och lägga sig i den, det såg sjukt kul ut, den lilla sängen blev bara mos runt/under honom. Fan att jag inte halade fram kameran snabbt och tog en bild!

Adas fläckar är bättre, det har börjat komma nytt hår nu, men nu såg jag att hon tappar en massa hår bakom ena örat, får hålla koll på det. Hon fäller iofs. mycket över hela kroppen nu så det är hår överallt. :S







Åker snart.

Snart kommer R hem, då ska vi äta ngt och sen åka till Dalarna. Hoppas att det inte är allt för mkt trafik.

Nä, bråttom nu!



Vad har hänt med Adaktusson?!

Ada var så jäkla pigg idag så jag blev helt paff. Först gick vi en timmes rask promenad, både backar, dåligt underlag och plan mark, hon travade på utav bara sjutton. Sen när vi kom hem till "vår" gräsmatta blev hon helt tokig och började frallefnatta fastän hon hade koppel på sig, hon for runt som en propeller/trasa i kopplet och jag bara stod stilla och stirrade på henne. Hur mkt energi kan en hund ha egentligen?! Det var ingen kort stund hon höll på och tokade sig heller. Sen fortsatte hon hemma och röjde järnet i soffan och på mattorna. H E L T  G A L E N!

Nu ligger hon och sussar, nybadad, i sin säng. Tänkte köra med specialschampot rätt ofta nu igen så kanske hon blir ok igen i huden. Det har ju funkat förut när allergin har spökat. :)

Jag gjorde precis ett internettest för det där jobbet jag ev. har på G. Jisses vad mycket konstiga frågor! Typ: "Skulle du bara stå och se på om någon plågade ett djur?" "Blir du rädd för vindens ljud och knäppningar i huset?" "Tycker du att systemet med villkorlig frigivning är dåligt?" "Har du många nära vänner?" "Hälsar du hjärtligt på folk?" osv... 200 st, till största delen, jätteknasiga frågor.

Har packat en del inför morgondagen, ska se till så att R gör det också, sen när han kommer hem. Känns som att läget är under kontroll. :D

Vädret är sjukt dåligt. REGN. Hallå, det är julafton om två dagar, ska det inte vara SNÖ på marken då?!

Slut på mjölk, så jag kan inte dricka latte. :( Måste köpa mer. Annars blir det ingen riktig frulle imorgon.

Lussebullarna jag gjorde uppskattas verkligen (eller kanske inte alls?) i den här lägenheten, jag kom nämligen på "jag-är-inte-hungrig-R" igår med att sitta och smaska i sig FYRA STYCKEN framför datorn. Tänk om han bara visste hur jäkla jobbigt det var att göra dem, vilken tid det tog och hur ont i blanda-deg-handen jag hade i flera dagar efteråt. Då kanske han inte skulle vräka i sig dem sådär utan att ens fråga om jag också ville ha en... *mutter mutter*




Söndag.

Jo, "Lindorna" som undrade om jobbet, det är ett kontorsjobb som är perfekt om man tänker på den utbildning jag har gått; "Ekonomiassistent". Mer säger jag inte för det är ju inte säkert att det blir ngt. av det. ;D

Var till stallet idag, kusebusen har varit dålig i magen igen den här veckan, kolik. Men det märktes inte när jag red, hon var pigg och glad som vanligt. Bra för henne att få röra sig när magen strejkar också.

Tog en långpromis med Ada, D och R i elljusspåret direkt när jag kom hem, jag var iskall och tröööött när vi kom hem.

Nu har jag skrivit klart min marknadsplan och skickat in den, jag är inte speciellt nöjd och förväntar mig inget bra betyg i den kursen, jag vet att jag antagligen inte har gjort tillräckligt bra ifrån mig, men det är OK, för jag har själv valt det. Och jag behöver träna på att våga vara dålig och misslyckas. Godkänd blir jag iaf. det är jag säker på. :D

Nu ska jag skriva kom-ihåg-listor som jag ska använda på Tisdag när vi ska åka till Dalarna. Mycket som ska med som jag inte får glömma. Alla julklappar är klara iaf. inte stora eller flådiga men alla får något iaf. Det är ju tanken som räknas. :) Iom. att jag inte har någon inkomst så kanske de har överseende med mina julisar också. Hoppas det. Fast bara för att de inte är dyra behöver det ju inte betyda att de inte är bra. Det ska bli kul att träffa alla igen, det är det jag ser fram emot mest av allt.

Mamma och pappa är på Kanarieöarna nu och de kommer hem på julafton, vi ska plocka upp dem på flygplatsen i Blge och sen åka direkt till julfirandet. Hoppas att allt går som det ska med planen, så det inte blir en massa förseningar.

Nu ska jag se film, vad vet jag inte, har massor att välja på så något bra borde det bli iaf.




Wohoo, äntligen napp!

Äntligen, äntligen har jag fått ett -litet- napp i mitt jobbsökande, får se hur det utvecklar sig. SPÄNNANDE och NERVÖST!!! Jag vill verkligen ha det här jobbet, det verkar passa mig (och Ada) bra och finnas utvecklingsmöjligheter där.

Nu ska jag ta en skogspromenad i regnet och sen se om jag har fått något intressant mail. ;)







Blaha. :S

Så himla segt just nu, har inte fått mkt gjort idag, slagit in paket, städat, badat Ada med specialschampot (hoppas att utslagen blir bättre av det).

Marknadsplanen ska lämnas in på Söndag och den känns så dålig. Men jag har ingen lust att ens ta i den med tång, har tappat intresset för den där kursen helt, den känns så himla värdelös, oinspirerad och oengagerad. Det får bli som det blir, jag orkar faktiskt inte bry mig mer.

Längtar bara till Tisdag nu, jag hoppas att jag vågar köra till Dalarna, jag borde nog ta mig i kragen och göra det för R kommer nog vara trött och ingen bra förare. Jag får klappa till mig själv och tvinga mig in bakom ratten, sen ska det nog gå bra, bara jag väl sitter där och det inte finns någon återvändo. MESPROPP!!

Ska ut med Ada på en promis, hämta några små julklappar som ligger i bilens handskfack, slå in dem och sen göra det jag gör just nu dvs. INGENTING. Kan man ha ett mer meningslöst/värdelöst liv än mitt?!

Känner mig så jäkla fet och äcklig också, får bli en lååång promis med Ada. :/




En ordentlig presentation av Ada.

Namn i stamtavlan: Escada

Uppfödare: Linda Mårtensson, Göteborg

Födelsedatum: 2007-05-06

Färg: TIV

Moder: Kama Maff-Staff ("Nova")

Fader: Triumf Iz Doma Turlaj

Antal valpar i kullen: 7

Övrigt: Mitt livs största (men ändå bästa) misstag...:S Patellaluxation medialt grad 1 (båda bak), allergisk, avelsspärrad (av mig).

Intressen: Suga sönder mattor och tofflor, fisa, tigga mat som inte är min, äta mat som inte ät min, varna för inkräktare utanför lägenheten, pussas, ♥myyyyysa♥, slappa, frallefnatta, springa lös i skogen, jaga vågor vid stranden, äta tuggummi/harbajs/ kattbajs/allt annat otillåtet inom- och utomhus, suga på/döda mjukisdjur, leka med snälla och lagom stora hundar, vara med i stallet.


Tröttis.


Slappa är livet!







Håravfall.

Ada tappar hår på ryggen, jag provade att ge henne Orijien Fisk som godis men det funkade visst inte alls. Jag börjar mer och mer tro att hon är känslig mot för högt proteininnehåll och inte mot något speciellt protein. För problemen började ju när vi hade gett Bravo färskfoder ett tag och det innehåller ju rätt mkt protein... Nu ser hon inte så kul ut i pälsen, rätt stora tussar som har ramlat av. :S Men jag lovar, hon har inte skabb eller så, det bara ser så ut. :D

Vi borde ha döpt Ada till Svea istället, när hon sitter upp så ser hennes vita fläck på bröstet ut som Sverige. Det är väligt likt när man ser det IRL.



Kolla på Sverige-fläcken, den syns ganska bra här.






Monopol och ett fyllo.

Just spelat klart ett parti Monopol, D vann, han brukar alltid vara den förste att bli pank. Det var kul för honom att få vinna för en gångs skull, jag ville bara få slut på spelet och förlora så snabbt som möjligt efter M, som blev pank först (han brukar alltid vinna annars). Anledningen till att jag ville förlora var M, han är heeelt galen, drog i sig nästan en halv 1L-flaska med whiskey! Kalasfull blev han och jag tänkte att nu får vi snart en spya på köksbordet, toan eller på golvet.  Som tur var så hann vi få hem honom innan det hände en olycka. Eller en olycka blev det, han blev sur för något i spelet och dunkade huvudet i bordet, hans pjäs (kanonen) råkade ligga precis där hans panna träffade och resultatet blev ett fint blödande hål som antagligen kommer bli en blå bula imorgon. Hoppas att han hinner nyktra till innan han börjar på banken. Ingen höjdare att gå till ett bankkontor alkoholpåverkad. :S

Jag och Ada var ut till Ingarö idag, jag var så jäkla sliten sedan Fredagens partaj så jag oooorkade inte gå upp vid 08.00 och möta M och U i stallet, jag tillät mig själv att försova mig till 10-11 nån gång och sen kom jag inte iväg förens runt 12. Tog med mig Ada för hon har så tråkigt annars, hon kan behöva se något annat än den här lägenheten och all betong runtomkring den. R uppskattade nog sovmorgonen också. :D

Väl i stallet var det fint väder, för en gångs skull, brukar alltid regna annars när jag är där. Löslongerade kusebusen på volten och sen åkte jag och Ada till Stora Sand och tog en promis där, hon var helt galen och sprang som en dåre längs vattnet, ville tom. ut i vattnet och jaga vågorna men då sa jag stopp. KALLT i havet nu. Kul att ha henne med för hon uppskattar det verkligen och är så duktig när hon väntar i bilen och även när vi åker bil, buren är en riktigt bra investering, hon kan slappna av och snarka och sova i den. När hon inte hade den var hon väldigt orolig.

Igår sov vi till 13 nånting, Ada också. Sen var jag verkligen helt handlingsförlamad, mådde illa, fast inte så att jag ville spy, var snurrig och yr, hade ont i huvudet och var helt matt, kunde inte ens ta ut Ada när vi vaknade, det fick R göra, gick inte att gå, var tvungen att ligga i soffan. Sen tog vi det väääldigt lugnt resten av dagen, kollade på en rätt ok komedi, lagom larvig och intelligensbefriad, "St. Trilians". Sen vid 23 nån gång kunde jag inte tänka på annat än MAX, M o R blev påverkade av mitt MAX-prat, så vi åkte dit och köpte burgare. Mjammi!! Jag ääälskar MAX!!

Imorgon kommer ventilationsgubben, men de skrev inga arbetstider den här gången, så jäkla uselt, jag antar att de börjar vid 08.00 som förra gången så då måste jag vara klar med frulle och hundpromis.

Dags att sova med andra ord.




Blähä...

Blev lite för mycket av det goda igår... Både för mig o R. Inte vana vid att dricka alkohol. :S Idag mår jag skitdåligt! Ada hade det kul hos J, chihuahuan var där och de röjde omkring som galningar. Vi provade glögg och åt lussekatter som var supergoda!! Fluffiga och inte ett dugg kompakta och torra som de alltid brukar vara annars, ska fråga om receptet. Godaste lussekatterna jag någonsin ätit. :D












Mysigt!






Party party!

Nu ska vi snart till Bagis på fest, Ada också. M ska vara chaufför. Han hade visst en date imorgon och ville vara fräsch då. Med vem?

Imorgon har jag haft körkort (oavbrutet) i 4 år. Grattis till mig!

På måndag kommer den där jäkla ventilationssnubben hit igen och grisar ner. DET ser jag inte fram emot. :S

Vi längtar till Dalarna, tom. R, helt otroligt!!




Orminge brinner!!

Ja, idag brann det rejält här på lastbilsparkeringen. Jag satt i telefon med Tele2 så R försökte ta några bilder på spektaklet men de blev inte så bra då min kamera suger.









Jag vet inte vad som hände, om lastbilen bara självantände helt plötsligt där den stod parkerad, men det brann rejält från förarhytten.







Snart sista veckan!!

Snart är det bara en vecka kvar tills marknadsplanen ska lämnas in. Skolan är slut den 26:e men det är väl antagligen inget mer att göra i kursen efter inl. av marknadsplanen den 21:a, bara vänta på bedömning av den och sedan slutbetyg i kursen, så man kan väl egentligen säga att skolan är slut den 21:a, en vecka kvar på Söndag.

Imorgon ska vi till J på party! Luciafest, jag ska nog baka några hallongrottor att ta med för R sa att J skulle göra lussekatter och jag antar att det är en bra idé att ta med sig ngt. eget bidrag. M kommer ju inte göra det den snyltaren, han bara kommer, tar för sig och går. :S Men det är ju hans sätt och han kommer ju undan med det verkar det som. Jag skulle känna mig hemsk om jag alltid gjorde så.

Regn idag igen, solen har jag inte sett på år och dar, så vidrigt ute, blött och skitigt, hundbajs varje meter, folk är sjukt vidriga och bara låter hundarna skita överallt utan att ta upp det, både ägare till småhundar och jättar att döma av storleken på högarna...

Hur kan man inte märka att hunden sätter sig och skiter mitt på en gångväg eller precis vid sidan om den? Man har ju hunden kopplad så det borde vara omöjligt att undgå. Förklaringen måste ju vara att folk är dumma jävla idioter och bara struntar i det. Inte så kul för de som bryr sig och tar upp skiten efter sin hund (jag t.ex.) och hela tiden måste passa sig för att trampa i andra hundars skit!! Inte det lättaste eller mest avkopplande att själv behöva kryssa och även styra hunden mellan hundskitshögar i mörkret, och mörkt är det ju nästan dygnet runt nuförtiden. Fatta att man är på dåligt humör dygnet runt, otroligt irriterande att så mycket folk inte har något vett alls i skallen och förpestar tillvaron för de som har det!!

Jag har sådan lust att bara plocka upp de där ökenråttorna till hundar som grannarna har och kasta dem i närmsta soptunna, de är så jäkla jobbiga och skäller på allt och alla, HELA TIDEN! Ada blir skitstressad av att hela tiden bli attackerad av tre skällande råttor som gaddar ihop sig mot henne och jag fattar att hon blir rädd, osäker och sur och vill försvara sig. Det förstör så otroligt mycket och Ada är misstänksam hela tiden och bara går och väntar på att bli attackerad. Så för det mesta tar hon det säkra före det osäkra och stirrar på alla hundar hon möter, piper, morrar, fryser till is och ser ibland ut som ett vilddjur när hon måste möta hundar på gångvägarna. Inga roliga promenader när man hela tiden får kämpa för att få kontakt med henne, vilket verkar vara helt jäkla omöjligt för jag har försökt på alla sätt och vis lääänge, och parera hennes utbrott. Jag vill hemskt gärna gå på kurs med henne sen när jag har fått jobb och pengar och försöka lösa detta men hur bra blir det sen när grannråttorna iaf. kommer trakassera henne hela tiden?

Jag skulle sååå gärna flytta härifrån till ett hus på en plats där det inte ligger hundbajs överallt och där man tvingas att bo med galna irriterande hundar...






Jobb.

Det känns som att jag aldrig kommer få ett jobb, fastän jag verkligen vill det. Jag kommer få sitta resten av livet i den här jäkla betongbunkern och sakta men säkert ruttna bort.

Jag kan lika gärna flytta upp till Norrland och bosätta mig i ödemarken för det verkar iaf. inte finnas någon som vill anställa mig, vad är det för fel på mig och min ansökan egentligen?!







Jag, på bild. :D


Tänkte ta ett kort på mig själv som jag kan använda till mina arbetsansökningar, men shit vad hemsk jag ser ut, tog en miljon kort, inget blev bra, något enstaka kan jag kanske stå ut med och använda. Trist att ta en massa seriösa kort som bara blir skit så jag tog en massa oseriösa bilder istället, för skojs skull. :S






Jag avskyr att bli fotad, se mig själv på bild och att andra ser bilder på mig. Så därför lägger jag ut två kort som blev ok. I terapeutiskt syfte.
På något sätt känns det lättare att se mig själv på bild när man inte ser hela ansiktet.







Bilder ja...

Det blev urusla bilder från hund 2008, men det såg jag redan när jag tog dem, så därför blev det heller inte så många, ingen idé att slösa tid på att ta kort som man ändå inte har någon användning av.  Vi skulle ha lånat B´s nya kamera istället, då hde det blivit skitproffsiga bilder. ;D




Tog några kort på STORA Mastiffer åt pappa. ;)


Den ryska hunden från frallaträffarna var där.


Så här fina blev mina kort som jag försökte ta på utställningshundarna in action. :S


Jag såg en amstaff smyga förbi och skyndade mig att ta ett kort åt Johanna.


Massor av roliga saker man kunde köpa!


Det var hundar, och hundkiss, överallt.


Såhär slut var Ada efter att ha sovit borta och sedan fått sig en välbehövlig dusch. Hon hade antagligen rullat sig i ngt hos EoB för hon var kletig på ryggen och luktade konstigt, som att någon hade kletat in henne med mjuk hundmat eller ngt. BLÄH, jag vill inte ens veta vad det var!




Lånar några bilder från www.fbksverige.se.

Jag lyckades själv inte ta några bilder på hunden som jag blev helt nerkärad i men hittade några fina bilder på FBK´s hemsida som jag tog mig friheten att låna. Finns fler bilder på hemsidan, klicka på länken här ovanför. *peka uppåt*






Petit Libelle Chaplin ♥

Ge mig!









Hund 2008

Shit vad mkt hundar vi har sett idag, och FOLK! Men smakar det så kostar det, 70kr för parkeringen (!!) och 120kr per person i inträde. Tur att man inte gör sån´t här så ofta, då skulle man ju bli ruinerad.

Såg en så fin fralla som jag blev helt nerkärad i, en GULING såklart, imp. från ungern. Som en gul liten nallebjörn, så himla fint ansikte, perfekta öron och kompakt liten kropp. Helt perfekt, om jag hade blivit erbjuden honom så hade jag inte tänkt efter en sekund. Men det är ju min åsikt och mina preferenser, sen hur han såg ut i domarens och andra "rasstandardkunnigas" ögon har jag ingen aning om. Men det spelar ju ingen som helst roll. Perfekt i mina ögon var han iaf. :D

Massor med prylar att titta på och en massa gratisgrejjer. Vi vann (genom att kasta bollar i en hink) ginsengtabletter som skulle vara bra för hundens immunförsvar, kan ju vara bra för Ada då hennes immunförsvar inte är det bästa... Eller det kanske är lite FÖR bra, reagerar på för mycket saker. :S

Nu lääängtar jag till julen och Dalarna, ska bli så kul att se hur Ada reagerar på Zotis och hoppas att det ligger snö kvar så hon kan få rejsa lite i den också.

Ada ja, hon var hos EoB natten från igår och hela dagen idag. Det hade gått bra förutom att hon hade smaskat i sig en massa blad utav en blomma och sen kräkts av det (!!), belv helt kallsvettig när de sa det när vi hämtade henne men hon verkar ok och jag tror inte att det var någon giftig blomma. Men iaf. man måste passa på fröken en del, när det blir helt tyst så kan det vara något fuffens på gång och då brukar jag alltid titta till henne, hon har smakat på blommorna här hemma också och det är ju ingen hit om de skulle vara giftiga.

Sen hade hon haft svårt att sova igår kväll, pipit och hållt på. Men tillslut hade hon lugnat ner sig och sovit till 5 då hon hade vaknat igen och fått hoppa upp i sängen och sovit några timmar till. Sen hade E tagit en långpromis i elljusspåret, hela spåret hade de gått, varit ute i över en timme, Ada hade visst varit väldigt pigg och nosat på ALLT, jorå jag gissar att de inte gjorde många knop för E sa stolt att hon hade fått lukta på allt hon ville och även fått bestämma vägen ibland. Så Ada lär ju ha varit väldigt nöjd med den promenaden. :D Hemma ska matte alltid vara tråkig och bestämma både fart, vad som är tillåtet att lukta på och vilken väg vi ska gå. Annars blir det helt omöjliga promenader...

Bra för Adaktusson att få träna på att sova borta, det kan hon behöva, hon är ju nästan jämt med oss. Kan vara bra att kunna lämna bort henne ibland också. Sen var det också kul att se hur uppskattad man var när man kom tillbaks och hämtade henne. :)






Testing testing..


Nedräkning.

Nu går jag bara på autopilot, vill att skolan ska ta slut, vid jul är jag klar med den. Skönt att slippa oroa sig för om man är tillräcklig eller ej. Då blir det till att oroa sig för om man någonsin kommer få ett jobb istället... *pust*

4:e December idag. 20 dagar till julafton. Om 17 dagar ska min marknadsplan lämnas in. Om 8 dagar ska sista inl.uppgiften in. Om 3 dagar är det stor hundutställning på Älvsjömässan, det ser jag supermycket fram emot! Ada ska inte ställas, vi ska "bara" dit och titta på frallor och prylar. :D Ada ska vara hela dagen hos E o B, får se hur det går, hon lär ju överleva iaf...

Lördag den 13:e December (Lucia) har jag haft körkort i 4 år! Jag känner mig som värsta nybörjaren fortfarande, men det är ju för att jag nästan aldrig kör bil. :S

Vi ska inte köpa någon Hyundai i10, skitbil. Skramlade som f*an i hjulhusen när vi provkörde på grusig väg, dåligt helljus, tog en kvart innan man kunde se ut genom framrutan pga. uselt fläktsystem osv. Nä, jag var inte alls impad den här gången. Får ha kvar Ficusen och hoppas på att den håller ihop ett tag till. J*vla idiotisk bil att köpa från första början, och det fattar R nu också...





Utmanad igen. :D

Av Anna den här gången. :D


 

3 saker jag skäms över:

1. Att jag är så jäkla bortkommen i vissa sociala sammanhang.

2. Att jag är så nervös och feg ibland.

3. Att jag är lat och har dålig fantasi när det gäller matlagning.

 


3 saker jag är stolt över:

1. Att jag alltid har fått väldigtbra betyg från både skolor och arbeten.

2. Att jag tog körkort och hästskötarexamen.

3. Att jag har lyckats med en del saker jag verkligen ville här i livet.

 


3 saker jag vill göra 2009:

1. Bli anställd på ett bra företag av en bra chef.

2. Flytta till ett hus.

3. Åka till USA, igen!

 


3 händelser 2008 jag aldrig kommer att glömma:

1. Att jag tog steget och började plugga till ekonomiassistent.

2. Tysklandsresan.

3. Storholmenresan, för både bra och dåliga minnen...

 


3 saker jag inte kan klara vardagen utan:

1. R ♥.

2. Pengar.

3. Mat och kaffe.



3 personer jag avundas:

1. Elitryttare.
2. Multimiljardärer som har blivit det genom att de är riktigt bra på ngt. eller för att de är supersmarta.
3. De som bor i riktigt varma och mysiga delar av USA.

 

 

3 personer som jag utmanar:

1. Erika S

2. Linnéa

3. Johanna

 

Så kom igen nu tjejjor!




Prova en piiil idag, igen.

Alltaså jag blir inte KLOK på vissa personer och familjer. Först lovar de en sak och sen när man skall genomföra den grejen så "NEEEEJ, det ska vi inte alls göra." Nehej, men vad bra att du absolut skulle göra den grejen tidigare så att vi har väntat med det och räknat med att det ska bli av då!!! PUCKO! Käppar i hjulet som FAN! Jävligt hyggligt. Man får lust att strypa folk långsamt ibland eller iaf. slå dem hårt i huvudet med ett basebollträ så de vaknar till liv och fattar hur jävla idiotiskt de beter sig och hur mycket de förstör för andra när de håller på som de gör och beter sig helt sinnessjukt.

Ja, vi ska iaf provköra en i10:a idag, den nya med 1,2-litersmotor. Hoppas att den är lika bra att köra och åka i som den gamla modellen, så vi kan göra oss av med Ficusen snart, den har börjat låta illa (IGEN). Nu är det något som låter på höger sida, typ bromsarna eller något annat som ligger emot ibland och väsnas. Jag blir inte klok på den där bilen, den är som en tickande bomb. Man bara går runt och väntar på att något ska gå sönder eller börja krångla.

Letade efter mina ansökningsdokument i förrgår och då hittade jag lite gamla (roliga) bilder också:



Kolla vitvalen som strandat i Sthlm´s skärgård 2004! ;)



Nån konstig blond hårfärg, och mouchen hängde fortfarande med. 2005?



Badar vid Gustavsberg. Måste ha varit 2004, när man var svarthårig, nykär och lycklig. :D




Allergisk reaktion.

Klippte klor på Ada nu efter promenaden och såg att hon är helt knölig och prickig på frambenen och i armhålorna ovanför dem. Även några av spenarna är rödprickiga och uppsvällda. Jag har bara gett henne av hennes egen mat, provade iofs att ge henne rå lax i fredags och lördags, men kan det vara den? Hon råkade även plocka i sig några kulor av torrfoder när vi var och provade täcken på Granngården, var en trasig fodersäck som hade läckt på golvet, men hon åt max tre pyttesmå kulor av det. Fodret var Royal Canin Medium Junior, såhär står det på foderbilen.se om det fodret:

"Täcker behovet för snabb tillväxt, ett foder med högt energiinnehåll (4288 kcal/kg), rikt på proteiner (32%).

Tar hänsyn till valpens lägre matsmältningsförmåga, innehåller mycket lättsmälta proteiner, reducerat stärkelseinnehåll (25%), fruktos-oligosakkarider och betfor för mage och tarm.

Har ett anpassat innehåll av kalcium och fosfor

INGREDIENSER
Torkad fågel, animaliskt fett, majs, majsmjöl, majsgluten, betfor, kycklinglever, mineral, fågelprotein-isolat, jäst, vegetabilisk olja, fiskolja, fruktos-oligosackarider, spårämnen (inkl. kelaterade spårämnen), jästhydrolysat (innehåller mannan-oligosackarider), DL-methionin, taurin, äggpulver, ringblommeextrakt (innehåller lutein), vitamin."

Kanske är det för att det är så högt proteininnehåll som gjorde att hon reagerade så starkt? Eller så är det något i den där innehållsförteckningen hon inte alls tål... Iofs. är det mycket majs i fodret, det är ju känt för att vara dåligt att ge till både hästar och hundar.

Ja, hoppas att det ger sig snart iaf, som tur är så är hon aldrig besvärad av utslagen, de kliar inte och det är nog bara jag som blir bekymrad över dem. Ada bryr sig inte ett skit. :D




Söka jobb.

Sökte ett jobb som skulle passa mig som handen i handsken idag. Enda nackdelen var ganska lång restid, men det får man ju ta om det är ett bra jobb. :)

Annars har vi knåpat med SPCS och fixat med marknadsföringskursen.

Nu är det nog dags för en promenad och lite mat i magen. HUNGRIG!




RSS 2.0