Ny affär!

I centrum har det öppnat en ny affär och inte vilken som helst utan en DJURAFFÄR! Sååå kul! Var dit idag och det var ett jättebra sortiment, fin lokal och bra priser, vilket förvånade mig ganska rejält! Så nu kanske man slipper åka till Sickla eller Gustavsberg för att handla till jycken. :)

En bra sida. :)

Frallaforum - forum för franska bulldoggar med tillhörande bihang


Sådär, nu vet jag hur jag gör en länk också. Det var på tiden...



Åh, jävla fanskapsblogghelvete!

La in kort från Dalarna o sen när man spar så är man helt plötsligt utloggad och allt försvinner.

Nytt försök kommer här..


Vi åt Påsk-Sellnäsplanka.


Och njöt av det fina vädret.


Solade, så fort vi kom åt.

Mer bilder kommer senare när datorhelvetet vill fungera som den ska.

Ett test från Annas blogg.

Men vafan, varför kan jag inte klistra in det så det ser ut som det ska i min blogg!!?? AHHHH!!!

Oj, jag lyckades. :) Visst är jag lik tjejen med glasögonen?!






Fick betyg i Programhanteringen idag också, av tre avslutade kurser har jag nu tre MVG, hoppas att det fortsätter på det sättet, men i FEK B blir det nog svårt, i alla fall som det ser ut nu, jag drunknar i information och antal kapitel som ska läsas, och jag vet inte hur det är planerat att man ska hinna allt, finns inget förslag på hur man ska lägga upp pluggandet, typ. "den här veckan ska du läsa kapitel X tom. X för att ligga i fas med kursen", som det har gjort i de andra kurserna... Och så är det det där jäkla "Caset" som man ska jobba med under hela kursen, klurigt.

Ikväll kommer förhoppningsvis M förbi, han lovade men man vet ju hur det brukar vara med den saken, och firar sin nyvunna frihet från Carnegie! Chokladkaka med glass, kolasås och jordnötter, kanske sushi innan det och självklart en film. :) Ska höra om D o J vill vara med också.

Ingen lunch igår, bara mackor, hittade inget här hemma som såg ätbart ut. Inte idag heller, banan o äpple får det bli, för trött för att komma på vad jag kan göra med det som finns hemma, o även om jag skulle komma på något så skulle jag inte orka laga till det. En ond cirkel. Ju mindre jag äter desto tröttare blir jag ju. Hoppas att jag är piggare när jag kommer in från promisen med Ada, kanske kan slänga ihop fetaostbiffar med blått potatismos, köpte blå congo för de andra potatissorterna såg så dåliga ut på Vivo. Ja, så får det nog bli...



1400kr fattigare.

Vetten gick på nästan 800kr, undersökning, recept och Viacutan Plus som de tyckte att jag borde prova för hennes torra hud, tassar och nos + kliandet. Sen hämtade jag ut Stronghold för ev. rävskabb, kvarvarande löss eller annan ohyra, vetten tyckte att det var lika bra att behandla för det ifall det skulle vara ngt äckligt kryp som gör att hon kliar och har utslag bakom öronen, så nu ska jag sanera lägenheten igen, för säkerhets skull. *suck* Fick även recept på ögonsalva (mot ögoninflammation) och kortisonsalva till utslagen, allt gick på ca 600kr. Nu MÅSTE hon bli frisk och fräsch som en nötkärna! Jag ska skicka in kvitton och annat till Agria och se om ngt går på försäkringen, hoppas det, för självrisken är ju redan betald för den här perioden iom. hennes röntgen tidigare i vintras.

Det enda positiva med veterinärbesöket var att hjärtat lät bra, öronen var fina inuti, Ada var lugn, gick snällt med på att undersökas och var avslappnad (låg tom. ner och vilade på undersökningsbordet) och bråcket kunde vetten inte ens känna efter noggrannt letande! Så det verkar som att det har gått ihop o försvunnit, är dessutom inte lika allvarligt med ljumskbråck på tikar som på hanhundar sa hon, så nu känns det ganska lugnt på den fronten iaf! :)

Ada verkar inte bry sig om att hon är sjuk för hon lever rövare här hemma med sin nya boll som hon fick med sig från Dalarna! Igår hade hon en förresten en bantardag, åt inte på hela dagen och kräktes lite galla innan veterinärbesöket. Idag vräkte hon i sig maten som vanligt! :)

Fint väder idag igen, sol och 1 minusgrad. Perfekt, då kan jag hänga ut mattor och annat på vädring så dör förhoppningsvis eventuell ohyra.

J var här igår med sin senaste erövring, hon verkade snäll och lugn, lite som jag i både utseende och sätt, dessutom delar vi förnamn. Ada gillade henne och trodde att hon hade kommit för att vara kvällens underhållning, så hon fick inte en lugn stund de första 20 minutrarna, sen tröttnade Ada o la sig på soffan och glodde.

Nu ska jag återgå till tvätt och städning.


 Ada o jag var ute i solen idag med selen och långa linan på, hon tyckte att det var urtrist att ta sig till gräsplanen där hon kan springa av sig, måste ta sig igenom ett bostadsområde på gångvägar innan man kommer dit. Så vägen dit var seeeeg och motsträvig men väl där så fick hon frispel och gjorde piruetter och jämfotahopp. Hon ÄLSKAR snön! :)



Vetten.

Idag 18.00 ska vi till veterinären och kolla Adas ögon + det där utslaget bakom örat. Hoppas att det inte är ngt farligt, "bara" en ögoninflammation som man kan kurera med salva eller droppar och ett bett från ngn gammal lus som hon fortfarande kliar på....

Ingen frukost för damen idag, nosade på maten och gick o la sig ute på mattan i hallen. Får se om hon vill ha den till lunch istället...

FEK B har jag inte fått ngt grepp om än, svårt att förstå upplägget och vad man ska göra varje vecka.. Måste läsa igenom all info om kursen en gång till så jag fattar vad jag håller på med.

Snön ligger kvar här utanför fönstret, någon dm fortfarande som täcker marken, både jag o Ada är glada för det! Blir så ljust och rent ute! Och så är det ju så kul att hoppa och busa i snön!











Dalarna.

Kom hem från Dalarna igår, kul att komma hemifrån ett tag, så var det så fint väder där uppe också. :)

Nu ska jag börja med FEK B och ringa vetten, Adas ögon ser inte roliga ut (rinner och är röda) och så har hon fått ett utslag bakom ena örat som inte verkar vilja försvinna, kliar sig där... Allergi?! Jag orkar inte med mer fel på henne...

Resan hem gick jättebra (Ada låg bara och sov hela tiden) tills vi kom till stan, då passade Ada på att kräkas upp all helvsmält frukost i sin bur.

Lägenheten är skitig och full av hundhår så jag måste städa idag också. Jag fattar inte hur det kan bli så skitigt hela tiden...




Nu ska jag göra provet.

Nervöst! Men det går nog bra... Hoppas jag.

Ada är uttråkad så jag ska nog gå ut med henne när jag är klar med prov.

Sen packa väskan för Dalaresan.



Provet avklarat, den sista delen som är en inl.uppgift är också klar men den lämnar jag in imorgon så jag kan ändra den om jag skulle komma på nu i efterhand att det är ngt som inte stämmer... Lite småklurigt.


Sålde båda böckerna som jag har använt klart, 450kr tillbaks i plånboken, bättre än att de ligger i hyllan o tar plats, nu kommer de till användning igen. Sålde nog lite väl billigt men det är ju bättre att få ngn krona mindre än att inte bli av med dem alls. Snabbt o enkelt var det också. :)

Till Bagis snart för att hälsa på J.





Snö!

Massor av snö i morse när vi vaknade och gick ut på morgonpromenad. Men nu börjar den smälta bort...:(

Var precis ut i skogen med lilla monstret och hon har jagat pinnar och hoppat i blåbärsriset som en liten bumbibjörn. Nu är hon trött och sover på sin kudde.

Jag ska kolla igenom FEK A grejjerna nu för imorgon måste jag göra provet, det är tydligen 2 delar med frågor och en inlämningsuppgift som man får i sista delen av provet och den ska lämnas in senast på Torsdag kväll.

M fick förresten jobbet på Handelsbanken. Han har sån jäkla tur!

Blev löksoppa till lunch idag igen, frågan är vad man ska äta till kvällen. Mackor är ju så tråkigt...

D och jag åt vaniljglass med jordnötter, kolasås och digestivekex igår, JÄTTEGOTT! Nästan som snickersglass. :)






Ett prov avklarat...

...och ett kvar innan påsk.

Ser ut som att det kommer börja regna snart, bäst att gå ut med Ada innan det sätter igång. Sen mat (vaaaad ska jag äta?) och kanske en promenad till Lidl för lösgodisinköp. Måste ju ha färdkost när vi ska åka till Dalarna. Och 2,90kr/hg är väl inte så farligt dyrt. :)

Ska försöka sälja två böcker som jag har använt i utbildningen, hoppas att ngn vill ha dem... Jag har ju ingen nytta av dem längre iaf.



Ätit löksoppa, det är så lätt att göra och så finns det alltid ingredienser hemma.

Ada ligger i soffan o kollar på gatuhundar som lever i Italien, tydligen väldigt intressant.

tjuvtittat.se, vilken rolig sida!



Sova med nycklarna i dörren...

...är ju inte så bra. Men det gjorde vi visst i natt... Var ute med Ada runt 01.00 och då var jag så trött så jag mådde illa. Nu när R skulle gå ut med henne på första morgonpromenaden så satt mina nycklar i dörren på utsidan... Först trodde jag att han skojade men det gjorde han inte. Jag fattar inte hur jag lyckades glömma dem där?! Jag brukar ju låsa upp och sen stoppa dem i innerfickan...

Idag ska vi handla mer Bravo-färskfoder, människomat o annat som vi måste ha. Får se om Ada får vara hemma eller kanske hos svärmor o svärfar om dom vill leka med henne. :)

Nu, frulle!



Melodifestivalen, vilket jävla tråk.

Måste betala min FEK B-bok som jag beställde från Adlibris innan jag glömmer bort fakturan och sorterar in den i någon pärm...

FEK A och Programhantering slutar till helgen, prov denna vecka, hoppas att det inte är allt för svårt, att jag får G iaf, känner mig inte så påläst som jag borde vara. Får göra ett ordentligt ryck på Måndag o läsa igenom det jag har gjort hittills.

Igår såg vi en spansk skräckfilm, "The Orphanage", riktigt bra och läskig! Rekommenderas!



Charta 77

Återupptäckt mina Charta 77-skivor! Och vilken upptäckt, jag hade nästan glömt bort att jag har dem! Najs.

Ut med bumbibjörnen snart, vädret är som det brukar, GRÅTT. :(

Inte ätit lunch än, får se om jag lyckas skrapa ihop ngt från kylen/frysen. Behöver handla.




Stäääädaaaaa!

Ugnen/spisen fick sig en omgång idag, fan vad den var skitig, både innuti och utanpå. Jag har hamnat i en städpsykos tror jag...

Sideboardet som vi hade ställt på högkant som städskåp i hallen ligger nu ner som den ska, i vardagsrummet, flyttade benen så de sitter på undersidan istf. på ena kortsidan, nu ska vi ha en högtalare på den och garderobsblommorna som Ada började knapra på i morse. Nu är det slut med det, giftigt!

M här o pratar en massa gojja, som vanligt.

Nu ska jag gå och borsta tänderna, så jag inte kan dricka mer kaffe idag.



Men åh, när kommer sommaren?!

Skitväder idag, man vill ju bara dra täcket över huvudet och glömma bort att man finns... När kommer solen och värmen?

Från en sak till en annan, jag ogillar verkligen Mariah Carey, men hennes senaste låt, "Touch My Body" är ju helt ok... Nästan lite bra... Videon däremot är ju riktigt usel, hon är så fuuuul och motbjudande. Blä!

Ada är låg idag, måste vara vädret, hon vill bara ligga på sofflocket o snarka. Jag önskar att jag kunde göra det samma.

Idag blir det nog "quorn/fetaostbiffar" till lunch. Kan man kalla det lunch efter 14.30? Vaknade runt 10 idag och Ada sov fortfarande. :) Inte ofta jag vaknar före henne. För det mesta vill hon gå upp vid 8.30-tiden.







image30

Vi saknar solen!



image31


Man blir så trött av regn...



Klippa klor...

...gick ovanligt bra idag. Kunde klippa nästan alla klor med tången men bara en liten pytteflisa o sen filade jag resten, vill inte riskera att klippa för långt nu när hon har börjat acceptera tången igen. Hon la sig tom. på sidan o lät mig klippa några gånger!

Snart slut på kurserna jag läser, slutprov i båda nästa vecka. Sen efter påsk börjar FEK B som kommer ta upp all tid ett tag framöver...

Tvättat kuddar och täcken från sängen idag, nu är snart allt i lägenheten rent o vårfint!

Just nu ser jag fram emot påsken när vi ska till Dalarna, tiden som är kvar tills dess är mest som en transportsträcka. Hoppas att det går snabbt. Men det borde det göra, med skolan o allt.



Trött och oengagerad..

Trött efter helgen.

Skolan känns jobbig att ta tag i.

Skulle vilja lägga in mig själv på ett spa i en vecka.

Regn o grått hela dagen.

Blä.


Löss...

Urk, sanering av lägenheten pågår, alla mattor, filtar, kuddar o annat tyg åker in i tvättmaskinen alla golv dammsugs o torkas mest hela tiden. Orsak; upptäckte löss igår i Flurrs nacke, på med Exspot på både honom och Ada o nu är gäller det att hålla kliniskt rent så att alla äckliga löss utrotas. Ada tappar massor av päls där jag satte medlet och Flurr ruskar på sig ibland så han ramlar, för att det kliar?

Idag har vi tvättat massor med tvätt, kollat film, gått på skogspromis och ätit Carrot Cake. SMARRIGT, tack D! Allt detta har vi hunnit pga morgonpigg jycke som tyckte att det var dags att gå upp 06.30...

Nu ska jag se om jag hittar ngn mat i kylen o sen kolla en till film.

Denna morgon såg vi "Nina Frisk" (rolig) och "Unrest" (läskig).




Polisen Ada och stackars Flurr.

Det är inte lätt att vara gammal o snäll. Flurr (som är här över helgen pga. bortrest matte) blir lite mobbad av Ada. Hon vill inte att han ska vara för nära hennes mamma (jag), hon ställer sig i vägen när han försöker komma fram, eller ens titta på hennes mat eller henne när hon äter, då blir han bortjagad och morrad på. Och när det inte är mat eller kel inblandat så ligger hon och håller koll/blänger på honom så han sköter sig. Men det blir bättre o bättre, hon är ju inte van vid att dela oss/lägenheten med någon annan fyrbening. Jättebra att hon får lära sig det nu! :)

Flurr har fått manikyr o pedikyr idag, han var snäll o satt bara o tittade på/låg ner o vilade. Lite skillnad mot den vildhund jag är van vid.... Hoppas att Ada blir lika lugn när hon blir äldre.

Skogspromenaden idag var ok, Ada var vild o galen o rusade som en dåre ett varv runt mig när jag släppte henne lös. Sen var hon nöjd o ville mest sitta o sola o var inte alls pigg på att följa med när vi skulle gå så hon körde ner huvudet i marken lite då o då o lekte staty... Hon är så T R Å K I G när hon gör så...

Nu ska jag äta löksoppa o kolla tv.

Resultatbudget o likviditetsbudget är klar o mitt bildspel är också så gott som klart, SKÖNT att vara någotsånär klar till helgen!

Ikväll blir det kanske pizza, definitivt någon film, M var sugen på "3:10 to Yuma", vi får väl se vad det blir.




Grattis Ada!

10 månader fyller lillskiten idag! Det firade hon med att försöka kräkas galla på mattan (jag lyckades putta ut henne på golvet) och sen matvägra. Najs. Jag antar att det är hormonerna som spökar.

Idag ska jag lägga in en racerväxel i pluggandet så jag hinner klart innan helgen.

Såg att Granngården ska öppna ute på Värmdö i Maj, de sökte personal, man kanske skulle slänga in en ansökan? Verkar vara ett bra företag att jobba på, efter vad jag har hört. :) Skulle man kanske få lite användning av sina gymnasiestudier också, det är väl det närmsta ett hästjobb man kommer i dessa trakter.

Dagens lunch blir nog potatis och purjolökssoppa. Igår gjorde jag vegetariska biffar med fetaost och quorn, så goda, lätta att göra och R älskar dom!

Vi hade lite snö imorse när vi vaknade men den håller på att smälta bort nu. :(

Igår såg vi "Änglagård - Andra sommaren" och den var också jätterolig. Så länge sedan vi såg Änglagårdsfilmerna så vi hade glömt bort hela handlingen som tur var. :) M bestämde sig för att han vill flytta ut på landet till ngn liten by och bli lika bonnig som dom i filmen. Han sa att det är hans rätta jag. Ja, vad vet jag, det kanske det är...

Ikväll borde vi se en till film, jag snabbtittade igenom "Wicker Man" igår och den verkade ok, så vi kanske ser den.

Nu ska jag ägna mig åt mina studier ett tag men jag dricker för mkt kaffe tror jag (eller så är jag bara allmänt rastlös) för det kliar i benen och jag orkar inte sitta still några längre stunder, det blir många pauser...






Liten har blivit...




...STOR!





Som ett brev på posten!

YES
, äntligen tar dom det på allvar! Fick precis en lapp i brevinkastet där det står att styrelsen "vill ha hjälp med att lokalisera starka lukter och hundträck som har förekommit i entréhallen". Jag säger som Gert Fylking, ÄNTLIGEN! Jag har mailat och mailat och ingen har tagit det på allvar, men nu när fler har klagat hoppas jag att det kommer att hända något så man slipper stanken och bajset! Men jag är bomsäker på att det är två olika gärningsmän det handlar om, att få båda att bättra sig är nog svårt... En som aldrig duschar, städar eller tvättar kläder (?) och en som har en halvdöd hund som läcker bajs här o där utan att ägaren bryr sig, vad ska man göra åt det?? Och vad ska jag göra, ringa styrelsen och säga: "det är den och den som är dom skyldiga!" hur ska jag kunna bevisa det? Jag får ta dem på bar gärning, ha kameran med mig jämt, ligga i buskarna här utanför dagarna i ända o vänta på att de ska klanta sig...

Här kommer iaf receptet på de vegetariska biffarna som är snabba och lätta att göra!

2 ägg
1 gul lök
2 msk potatismjöl (för att det ska bli en bra fast konsistens, ta inte för mkt för då blir de gummiaktiga!)
1 paket fetaost
1 påse quornfärs, typ 300g, upptinad.
svartpeppar (jag brukar strunta i salt eftersom fetaosten redan är så salt i sig själv)

Mixa lök, feta, ägg och potatismjöl i en matberedare/mixer tills det är finmalet, blanda ner quornfärsen och mixa tills det är en slät smet. Gör biffar och stek några minuter på varje sida, tills de har fått lite färg. KLART!




När jag satt och fikade i köket nyss blev det väldigt tyst i vardagsrummet där Ada höll hus. Jag gick in o kollade så att allt stod rätt till och då kom jag på henne med att sitta o sola mot baslådan. :)


Solar för första gången i år.



Hittade den här bilden i kameran, hon gör en sån rolig min på den.


Uppe med tuppen.

Idag tyckte Ada att det var dags att gå upp vid 7-tiden istf vid 8 som vi brukar... Hon vägrade sova o satte sig på mattan redo att gå ut så jag hade inget annat val än att hoppa upp ur sängen.

Väl ute i trapphuset fick jag en otrevlig överaskning, någons VIDRIGA hund har skitit precis framför entredörren igen, INOMHUS! En yta på ungefär 4kvadratdecimeter var full av små äckliga kletiga skitkluttar. Jag misstänker att det är "Gubben med taxen" (skulle även kunna vara "Grannarna med monsterhundarna") som har lämnat dem där, alltså inte tillverkat dem men låtit bli att ta upp dem efter sin ÄCKLIGA hund . De låg där när jag gick ut och de låg där när jag kom tillbaks, så jag antar att de fortfarande ligger där... Av erfarenhet vet jag att de tillslut försvinner, jag vet inte om det är den skyldige som tar bort det eller någon annan som inte orkar se eländet, men den som torkar bort det brukar inte vara så noggrann så vår entré ser rätt vidrig ut, utsmetade bajsspår lite här o där, och luktar illa gör det också... Fast det har vi nog till stor del "Piss-Bengt" att tacka för...

VAD UNDERBART DET ÄR ATT BO I LÄGENHET! OCH VILKA TREVLIGA, FRÄSCHA, UNDERBARA GRANNAR JAG HAR!

Ser ut att bli bra väder idag med, kallt men soligt. Ada kan se fram emot en lång (i tid, kanske inte i meter) lunchpromis i skogen.

R är hos doktorn nu och röntgar halsen, hoppas att de hittar vad de ska och att han får komma vidare sen till operation eller ngt som fixar problemet för gott, JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT BO IHOP MED NÅGON SOM ÄTER LÅNGSAMMARE ÄN EN SNIGEL... Fyra år i snigelfart är påfrestande.

Igår såg vi Änglagård, idag kanske vi ser 2:an. Gottfrid är helt klart favoriten. Skaffar jag någonsin en till liten frallabulle så ska han heta Gottfrid!

Tänk att få stå och ropa på sina små glin: "Aaaaaaaadaaaaaaaa, Gooooottfriiiiiiiiiiid!" :)




Ge mig ett hus långt bort från närmsta granne, ge mig det HÄR:


www.fastighetsbyran.se/gateway.asp?action=objTips&webbnr=1021-1523



Nu har R röntgat halsen och de sa att allt såg normalt ut. Men det har de ju sagt förut (för ngt år sedan) och när de tittade på dom röntgenbilderna igen, vid förra undersökningen, sa dom ju att det inte alls såg normalt ut, matstrupen såg ut som ett timglas! Så jag vet inte om det går att lita på dagens resultat...
 
Han ska iaf tillbaks till Ersta den 25/3 för en ph- och tryckmätning. Dels ska dom köra ner en 4mm-slang genom näsan ner i matstrupen o se om hans tryck där är ok, att matstrupen jobbar som den ska. Sen ska de sätta fast en 2mm-slang med tillhörande dosa i matstrupen som han ska ha i ett dygn, hemma, o sen åka tillbaks o ta bort den o se om hans ph-värde är normalt, att det inte läcker upp magsyra till halsen.

Jag förstår inte hur de ska göra med den där dosan, ska han ha en dosa bakom örat/hängandes runt halsen/i fickan med en påkopplad slang som sticker ut ur näsan/munnen i ETT DYGN? Eller hur fungerar det? Vart ska slangen sticka ut?! Hur ska dom få den att sitta kvar?! Det blir spännande att se...


Havet.

Idag var jag o Ada vid havet för första gången. Hon var så rolig för redan i backen ner mot vattnet hörde hon hur det brusade från vågorna och började springa/dra neråt. Sen stod hon och lutade sig ut vid strandkanten och morrade o hoppade mot vågorna (hon vågade sig inte ner i vattnet). Svårt att få henne därifrån sen när det var dags att gå. :)

På vägen hem mötte vi tre pojkar i 10-årsåldern och en frågade om han fick hälsa på Ada, och det var klart att han fick för hon har ju inte träffat så många barn i sitt liv o tycker att dom är lite läskiga. Han var helt otrolig (totalt orädd) och slängde sig ner på alla fyra o gav lekinviter till henne (som hundar gör med varandra) och hon som aldrig har vågat sig hela vägen fram till en unge gav honom tom en puss i ansiktet när han skulle gå. :) Fast lite läskig tyckte hon att han var (samtidigt som hon tyckte att han var jätterolig/spännande), för hon stod och studsade upp och ner och viftade på rumpan under mig/mellan mina fötter i början när ungen försökte få henne att leka/hälsa. Varför kan inte alla barn vara på det där viset?

Nu är Ada trött och ligger på fårskinnet o snusar...

Jag ska äta Risifrutti och kolla tv, slappna av lite o koppla bort skolan.






Ny vecka, nya tag.

Mycket plugg den här veckan. Snart slut på en kurs så det gäller väl att ligga i nu på slutet.

Konstigt väder idag, ett tag snöade det en massa, sen slutar det och är grått och trist, sen vräker det ner snö igen, sen töar den bort osv.

Richard ska få ta hand om all disk, städning och tvätt den här veckan, för en gångs skull. Får se hur det går. Jag tänker iaf försöka att inte lägga mig i eller göra något. Nu kanske man orkar laga mat när man slipper göra allt annat...

Ada har en bra dag idag, stannar inte hela tiden på promenaden och så är hon lugn inomhus o flyger inte upp ur sin sömn o skäller inte på varje litet ljud utanför dörren. På Torsdag är hon 10 månader, så hon borde väl börja lugna ner sig lite snart. Förhoppningsvis.

Patella Luxationen håller sig på en ok nivå fortfarande. Hon skuttar till nån gång ibland men för det mesta märks det inte av alls. :)

Var hos Stormy igår och det var pissväder och jag hade ingen ork alls i kroppen, vi tog en promenad och mockade o fixade allt i stallet sen handlade vi mat o åkte hem, jag somnade på soffan vid 18-19-tiden IGEN! Totalt slut i kroppen o huvudet, hade R inte väckt mig så hade jag nog fortsatt sova fram till morgonen.

Äh, nu ska vi slappa lite i soffan och förhoppningvis kommer R hem snart och äter tandooriduornet jag gjorde idag. Blev faktiskt gott.





Alltså, det här med bilen börjar bli ganska jobbigt nu, nu är den inlämnad IGEN för motorlampan som lyste för ett tag sen (en månad?) har börjat lysa igen, de sa ju att de hade lagat den när vi fick tillbaks bilen men det har de tydligen inte gjort. Och det där skramlandet under bilen som de också hade lagat det skramlar ju nu igen... Måste hitta en ny verkstad, Ford här i Nacka (Nacka Biltrim) suger! Dom pratar en massa skit, är otrevliga, dyra och verkar inte kunna något om att laga bilar... Vilken dryg jävla soppa. Bilen är ju hos dem mer än här hemma hos oss.


RSS 2.0