Roligt folk för en gångs skull!

Igår när jag o Ada var ute på EM-promisen träfffade vi en liten blandisvalp (shih-tzu/lhasa apso) på 5 månader vid fotbollsplanen, sen dök det upp en taxvalp, också 5 månader gammal. Vi släppte hundarna och jisses vad de rejsade!!! Ada var helt vild o galen och lekte som aldrig förr, hon gav inte upp efter ett tag heller, som hon annars brukar. Hon jagade och blev jagad, rullade runt, hoppade över dem, blev klättrad och biten på, och hon ÄLSKADE det. Hon är nog mer som en valp i huvudet, lite efter i utvecklingen kanske? Hon känner sig hotad av äldre hundar och blir osäker. Men med valparna vågade hon släppa loss och det var så himla kul att se! Jag bara stod där som ett fån med världens största leende på läpparna. :D
 
Gick runt på små moln sen resten av dagen, vilket sammanträffande att man helt plötsligt möter två helt okända personer, på samma gång, som har hundar i samma storlek som en själv, är supertrevliga och hundarna klickar på en gång och har hur kul som helst ihop. Träffade en liten bichon på kvällen som OCKSÅ var 5 månader, han brukade leka med blandisen ibland. Man borde ordna en dejt med alla 4 hundarna, nyttigt för dem att få umgås, leka och ha kul med hundar i samma storlek. :) Hoppas att jag träffar dem igen!!

Jag längtar efter SNÖ!!! Bilden från förra vintern.

Ja just det, vi var på Rusta igår och köpte bla. två tavellister i äkta ek, 60 cm långa, bara 29 kr st! Ska sätta dem framför hålen där vi hade fronthögtalarna förut, kommer bli skitbra! Så kan man ställa foton på Ada där och snygga LP-skivor, variera efter humör, lätt och snyggt!

Gillar du hundprogrammen på TV? En tänkvärd artikel om det hela. HÄR.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0