Drottningholm och stallet.

Har gjort lite roliga saker den här helgen, I lördags var vi till hundöarna på Drottningholm. Vandrade runt där ett bra tag med Ada lös i släptåg. Hon träffade MASSOR av hundar, olika blandraser och massor av renraser, en bullmastiff, boxer, sheltie, norsk lundehund, leonberger, schnauzer (både en liten och en riesen), gd, springer spanniel, golden, labbe, tax, jrt, en mops och en fralla. Mopsen och lundehunden gillade hon mest. De var lagom små och inte så gåpåiga. Hon lekte tom. lite tafatt med dem. :D Frallan hette Thelma och henne har vi träffat förut i Hagaparken. Men hon var lite för snabb och vild för att Ada skulle våga leka med henne. :(

R tyckte att det var så kul där på Drottningholm så han ville åka dit nu till helgen också. :D

Igår var vi i stallet, R ville hemskt gärna åka mer Mustang innan det blir halt så vi tog den och drog iväg ut på Ingarö. Ada sprang lös i skogen och hoppade över stora träskpölar, stock och sten. Hon ääälskar att springa i skogen! Så duktig med kusen också, hon låter henne gå före med bra avstånd nerför klippor och väntar också när hon ser att vi ska upp för någon brant klippa eller något annat knepigt ställe. Försiktig och smart är vad hon är, en riktig naturbegåvning när det gäller hästar. :)

Kasst väder idag men vad gör det när man ändå bara sitter inne och pluggar eller lyssnar på ljudbok. Trist att gå på promis med Ada bara när det är grått och kyligt.


Hjälp, varför skäller dom så mycket där borta?! (lägg märke till raggen på ryggen)


Ada gör nya bekantskaper, Norsk Lundehund.


Det fanns en rolig kulle att gå upp på.


B hade en ny kamera som vi provade.


Man blir trött av att vara social och träffa nya hundar.


Jääääättetrött.


Kom ner och hälsa då!


Äntligen.


Hjälp!


















Kommentarer
Postat av: Linda

Åhh vad söt Ada är när hon får hälsa på hästen :D

Min Wille är mest intresserad av bakbenen och svansen ifall där är lite bajs som fastnat hehe. Eller på vintern när hästarna har ätit, då kan man slicka dem på mulen :)



Jag längtar jättemkt efter Aragorna :) Ska bli så kul att få hem henne.



Mvh Linda

2008-10-20 @ 14:56:07
URL: http://www.rottislyan.com
Postat av: Pluppan

Söt hon är när hon sover i sin bädd. =)



Ska måla dörren till gammelstugan också och på den var det spikat en masonitskiva, som böjt sig efter alla åren.. och under, en fin spegeldörr. SÅ ska ta fram den och göra den fin istället för äcklig brunmålad masonit.



Allt väl i Sthlm?

Här är det mörkt som fasen när man kommer hem. Drygt. Längtar redan efter våren när det bara blir ljusare och ljusare. men men.. är väl bara att bita ihop. =)



Lev väl!



2008-10-20 @ 21:02:15
URL: http://pluppelinda.blogg.se/
Postat av: Erika&Doris

Vad mycket fina bilder!! Är så sur över att min dator inte funkar hemma.. Har liksom inte tid att ta tag i det heller, grr...

Det var inte lite olika sorters hundar ni träffade på promenaden, va kul!!

Ha det!

2008-10-21 @ 13:57:30
URL: http://erika.sjoo.googlepages.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0