Minifrallaträff imorgon. :)

Ska åka och träffa Doris och Erika imorgon för en playdate, hoppas att tjejerna gillar varandra, Ada kan vara en riktig liten morrhoppa, men oftast är det bara hemma (inomhus) hon är ett farligt vilddjur, på bortaplan brukar hon vara en riktig fegis. :) Det går nog bra, hon har aldrig varit elak mot eller bråkat med andra hundar någon gång (oftast tycker hon att de är väldigt spännande och roliga, om de inte är för små eller stora, lagom är bäst, helst ska det vara frallor), katter däremot får passa sig så de inte åker på stryk.

Blir en bra uppvärmning inför stora fralleträffen i Hagaparken nästa Lördag, då mamma o pappa ska följa med o titta på alla galna frallegrisar. :)

Var ute i skogen idag och sprang längs stigen (med Ada lös) och hoppade över några nedfallna små träd, Ada råkade landa snett på en sten precis efter ett hopp. Men det verkar inte som att hon gjorde illa sig, hon lyfte lite på benet och satt och såg ynklig ut precis efteråt men sen travade hon på som vanligt igen, hoppas hoppas att hon inte skadde något inne i knät eller höften. :S Hon verkar inte alls ha ont nu så det var nog bara en tillfällig smärta. Ska hålla extra koll på henne nu så det inte blev ngt knas med benen.

Jag har ätit massor av marinerad vitlök (det är ju så gott!) och fått en massa kliande utslag i ansiktet. :( Jag tål nog inte vitlök, inte i så stora mängder iaf. Ser inte klok ut just nu.

Var in på Djurmagazinet igår och såg en mjuk hundsäng som jag vill haaaa!! Tyget den är gjord av ser ut precis som mitt nya överkast, ljusbeige med vita stjärnor. Sååå fin!! Julklappstips!







Kommentarer
Postat av: Erika&Doris

Halo! Det gick ju jättebra med dom små morrhopporna! Lite grinigt inne bara från Doris sida, men annars verkade dom tycka att det var kul.. Om du fick några bra bilder får du gärna maila dom! Ha det så länge!

2008-10-05 @ 19:15:14
URL: http://erika.sjoo.googlepages.com/home
Postat av: mikaelam

Vilken gullig header du har! :D

2008-10-05 @ 19:24:09
URL: http://mikkaelo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0