Stallet snart. Regn och älgjakt. :S

Igår var vi till stan för att M behövde inhandla en (svindyr!!) ekonomibok på Odengatan, sen till BMW i Solna och klämde på och provsatt 3- och 5-serien. Vill ha! Kanske blir en sådan istf. en i10 och Mustangen, jag röstar på att byta ut Ficusen och Mustangen mot EN bil, då har vi ett problem mindre, mycket mindre krångel med att hämta och lämna bilen hos EoB och förhoppningsvis blir det billigare i längden med bara en bil, även fastän den är större och dyrare i inköp. Räknar man på vad de bilar vi har nu kostade i inköp så är det mer än vad en 5-serie kombi kostar...:S Skulle vara riktigt skönt med en kombi så man kan slänga in hunden där bak och ha en massa utrymme till annat. Så skulle det såklart vara automat så man kan åka bekvämt, även om det är kö.

Efter BMW var vi till Drottningholm med Ada, hon var en gnutta modigare och lekte med en svart hund i samma storlek som henne själv, måste ha varit en blandras av något slag, snabb, pigg och glad var den iaf. Ada blev också glad över en likasinnad och jagade den och gjorde tom. några piruetter av glädje! :D

Sen åkte vi hem, fikade lite, åkte till Forum där vi träffade J och S. Var bara där en kort stund och sedan blev det MAX i Hammarby Sjöstad. I ♥ MAX! Enda stället man kan äta god (vego eller fisk) hamburgare på!

Sen handlade vi på Hemköp, åkte hem till Ada, kollade på film med J och S som kom över. Blev lite för sent för jag är tröööööött idag och känner mig inte sådär superpeppad att åka till stallet i det här jäkla vädret. Älgjakt där nu också, så man får vara på helspänn så man inte får ett skott i skallen. Eller helt plötsligt sitter på en skenande häst pga. farliga gubbar som sitter och kurar i skogen och i värsta fall avlossar skarpa skott. :/ Får se om vi tar en runda på volten istället för att ge oss ut på skogsstigarna. Dom där hemska människorna sitter ju där ute för att döda så jag håller mig på volten, vid närmare eftertanke.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0