Man slutar aldrig att förvånas, vad f*n tänker folk med??!!

Såg det här precis och höll på att smälla av!!!!

Klippt från Blocket:

"***** är född i en kull på fyra valpar men de andra tre valparna i kullen har en annan pappa. Det är vi så gott som säkra på eftersom vi parade ***** med en Fransk Bulldog vilket vi inte trodde gav något resultat och därför parade vi henne igen med en Jack Russel några dagar senare. Dröm om vår förvåning när valparna sedan föddes och tre av dom är tydliga Fransk Bulldog avkomlingar men den fjärde ser ut som en Jack Russel"

Hallå någon hemma där uppe i hjärnkontoret?! Först parade vi med en fransk bulldogg och sen med en Jack Russel för att vi trodde att det inte hade gett ngt resultat. Jäkligt välplanerad avel, hur f*n resonerar människan?! "Man tager vad man haver, igår hade vi en fralla att tillgå, idag har vi en jack russel. Men skit samma, vi vill ju bara att våran stackars tik ska få valpar så vi kan sälja dem på Blocket och tjäna pengar. Så tar vi 6000kr för den stackaren som inte ser ut som en frallablanding och 8000kr för dom som ser ut lite mer som frallor."

Och hur kan de veta att just den här valpen har JRT som pappa?! Har de gjort faderskapstest? Den här valpen kanske bara fick lite mer utseende efter sin mamma men har samma pappa som de andra, och hur kan de veta att inte JRT är pappa? SMARTA MÄNNSIKOR DET FINNS!!!


Kommentarer
Postat av: Linda

Det finns då fan folk till allting. Och det värsta av allt är nog att man aldrig slutar att förvånas.

Hoppas de är snälla mot djuren iaf, så det inte bara är pengarna som styr.=)

2009-02-22 @ 17:40:53
URL: http://pluppelinda.blogg.se/
Postat av: Johanna

Man slutar aldrig förvånas. Usch vad hemskt! Jag är emot blandraser, sen finns det väl alltid undantag. Men Ska jag köpa en hund så är det från en seriös registrerad kennel där ägarna avlar för rasens och hundarnas skull, INTE för pengarnas skull. Hemska människor..

2009-02-23 @ 16:39:46
URL: http://zotis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0