Dagens skörd av bilder.

Var precis ute på en promis med M och Adaktusson, M är hemma från jobbet pga. en förkylning han har dragit på sig och lite frisk luft skadar ju inte.

En god nyhet, B´s dator, som de trodde tjuven hade lagt vantarna på, har återfunnits, polisen hittade den i en plastpåse under B´s skrivbord när de gjorde brottsplatsundersökningen. Tjuven hade lagt dator och sladdar där och tänkt ta med sig hela köret men lämnat kvar den när han blev tvungen att slänga sig ut genom fönstret! :D En granne hade även hittat en väska med fjärrkontroller, kläder och ev. något mer i under en släpvagn på sin tomt. Han skulle köra väskan till polisen för provtagning och sen får de väl tillbaks den, så det verkar som att de slipper köpa nya fjärrisar också. :) Nu ska vi hjälpa B att göra om huset till ett ointagligt fort, lampor ska förhoppningsvis upp på fasaden och sen ska de göra om vid fönstren och dörrarna så att de inte går att lyfta ur.

Dagens bilder:


Idag var det kallt, då åker täcket på.Intressant skylt som något företag i industriområdet har satt upp vid sina containrar. De kunde väl ändå ha stavat rätt...This is the face of a happy dog!
Kommentarer
Postat av: m

Ja, hur de stavar ändå.. Ada mår gott på promenix ser jag. Tur för B o. E att lite av deras saker är hittade då. Bra av B att skrämma ski.... ur dem lite!

Hoppas att det har ordnat sig tills vi kommer på visit. M

2009-01-16 @ 13:47:55
Postat av: Johanna

Haha, rolig skylt! Skicka bilden till argalappen.se riktigt roliga skyltar och lappar :)

2009-01-16 @ 15:11:12
URL: http://zotis.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilket fint täcke Ada har :) Jag har beställt en väst (Hurtta) till Heffa hehe. Säljs ut för 29:- på Sea Hund och Katt :)Vad har du för längd på Adas täcke?Ha en bra helg!

2009-01-16 @ 19:22:44
URL: http://www.rottislyan.com
Postat av: Stina

Hej! Va fin hon är i sin jacka, sötnosen.

Kram

2009-01-17 @ 20:18:59
URL: http://buddhas5.wordpress.com/
Postat av: m

Ja, jag tog och titta på Uppdrag granskning på internet, om de spanska hundarna. Fy, f.. vilket djur-plågeri ! Många hundar där som skulle avlivas..

Hur kan de få hålla på med denna organisation. Å, människan i Sverige var inte bättre hon. Jag mår så

dåligt när man ser detta. BLÄ...M

2009-01-17 @ 20:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0