En till fralla!

Var ner till centrum för ett tag sedan och vi sprang på en fralla! Tik, fem år från Ungern, Claudia hette hon. :) Sååå söt! Ada blev förståss glad och ville leka men jag kunde ju inte släppa henne nu när hon löper. :/ Synd, för Claudia var bra leksugen och fick ett ryck och sprang ner till folket som gick bakom Centrum och sen upp till oss igen. Vi kanske kan släppa dem vid parken någon annan gång istället. :) Farbrorn som hade henne var trevlig och verkade avguda henne, var hans andra fralla.

Hungrig nu, ska se om det finns ngn mat hemma, annars får vi nog ta bilen till Vi och köpa något, kanske finns färsk lax där så man kan göra egen sushi.


Ja, jag är klaaar!

Med veckans inlämningsuppgifter. Hoppas att det blev rätt också, det där med bokslut är kluuurigt.

Idag vet jag inte vad vi ska göra, kolla film och ta det lugnt antagligen, som vanligt. Men först ska jag försöka släpa med R till Centrum, Ada behöver en promenad och han också, annars kommer han bara somna i soffan snart. Jag ska köpa naturgodis; kanderade mandlar och nötter och så dom där supergoda jordgubbsbollarna, som jag tror är nya. De är ljust rosa med lite mörkare rosaröda prickar. Finns bland Konsums plock-naturgodis, från Parrots tror jag det är.

Ada sover mest på dagarna men nu är det full fart på henne, leker med sin pip-kycklingklubba och terroriserar R i soffan.

Jag köpte ett nytt rödvin, från Portugal, igår som heter Neoh nr.99504 (63kr) på Systemet. Riktigt gott, precis som jag vill ha det, inte en tillstymmelse till sunkighet eller sådan där äcklig kärvhet många rödvin har. KÖP!

Polisen var här när jag gick ut med Ada på morgonkissrundan, vet inte riktigt varför. Det verkade vara något med en tant i mitt hus, de stod i hörnet bredvid porten och tisslade och tasslade med henne. Kanske börjar hon bli senil, för hon verkade inte känna igen mig när jag sa hej, såg mest rädd ut.

Provat stolar...

...hittade ingen som kändes bra. Jysks var gnissliga och obekväma, förutom en, men den kändes och såg ut mer som en fåtölj och skulle nog inte funka för datorarbete.

Julas stol kändes ok, den gnisslade inte, men den var lite slapp i ryggen så man kanske inte får så bra stöd utav den. Dessutom var sitsen väldigt lång, inte så skönt för mig som har rätt korta ben.

Får nog bli en tur till IKEA iaf...:/ Jag kanske får överge den modellen av stol jag ville ha också, inte säkert att det är den mest bekväma. :S


Kontorsstol.

Jag behöver en ny. Med hög rygg och som är bekväm att sitta i. Den här som vi fick från fabriken för typ 4 år sedan är h e m s k. Det är ingen riktig kontorsstol, mer en arbetsstol, de hade den ute i fabriken där de monterade och packade olika delar. Den är tung, ful och jäkligt obekväm iaf. Ikea har en modell som heter "Markus", den ser ut som jag vill att den nya stolen ska se ut, Jysk hade två olika liknande modeller och Jula en. Sen är ju frågan vilken som är bäst...?

Jag längtar till November/December, då kommer nya i10:an. Förhoppningsvis blir det en ny liten bil då. :)


Ikeas modell, ca 1800kr.


Julas modell, 399kr.
Jysks modeller kostade 500kr (den ser nästan exakt ut som Julas modell) och 1000kr.Någon som har några tips på bra, snygga stolar som inte kostar en förmögenhet? Eller är det någon som har erfarenhet av de stolar jag funderar på att köpa?
Löp, skola och Drottningholm.

Jaha, nu var det ett tag sen jag skrev, har haft en massa att göra, skolan är inte nådig just nu, MASSOR med uppgifter som skall göras, sidor som ska läsas och inlämningsuppgifter som ska bli klara, känns som att det är högre tempo nu mot förra terminen. Skönt att jag inte ska läsa Projektarbete iaf, slipper 100 poäng där, har ju redan betyg i den kursen. :) Fick veta för ett tag sedan att vi ska få möjlighet att läsa SPCS vid sidan om de vanliga kurserna, JÄTTEBRA!!

Vi var till Drottningholm och hundöarna i Lördags, Ada blev chockad av alla lösa STOOORA hundar (alla hundar där var mkt. större än henne och ingen fralla fanns det att leka med heller, lite trist) som galopperade emot henne och nosade på henne när vi kom in till den innersta ön, men sen gick det bra och hon var jätteduktig och väluppfostrad. ;) Följde efter oss överallt och det gick bra med alla hundarna, ingen som var elak eller så.

I Söndags började hon löpa så nu väntar väl tre-fyra veckor av tikskydd och koppelpromenader. Hon blöder inte lika mkt nu som förra löpet, hoppas det håller sig såhär och att det blir kortare blödningsperiod nu, förra gången blödde hon floder i tre veckor... Hon är tröttare än vanligt och ligger mest på soffan och sover. Söt. :)

Tack för alla snälla kommentarer om överkastet och designen förresten! :D

Tog några bilder vid Drottningholm (med mobilen, glömde kameran hemma, som vanligt) och så hittade jag en gammal mobilbild som var lite rolig också:


Ada hälsar på kungens får, missade att ta kort när de snosade varandra i ansiktet. På den här bilden började fåret stånga mot Ada...Ett stycke fårskalle.Slottet var väl ok.Ada inspekterade de gamla vattenfallen.R klev helt plötsligt in i himmelriket... (bilaffär bredvid fåren)Vi hälsade på E o B, Ada hittade Bollen med stort B.Ville inte leka trädgårdsstaty.Bild från i somras, det ligger ett lyckligt litet franskbröd bakom en av kartongbitarna. Farbror D hade tagit hem en stor kartong med lax, Ada hjälpte till med att strimla kartongen så den gick ner i soptunnan.
Det är någon/några som snor fälgar från bilarna på vår parkering, vi har sett fem bilar hittills som har stått uppallade på bilbatterier, mjölkbackar och lastpallar, utan hjul och fälgar. Man bara går och väntar på den dan då vi hittar vår bil utan hjul... Obehagligt. :S

Förresten, vad tycks...

...om min amatörmässigt ny-pimpade blogg? ;)
Helg snart, skööönt.

Ska försöka bli klar med mina inl.uppg. idag så jag får helgen fri.

Har gjort klart alla uträkningar och läst alla sidor för den här veckan i FINKA och ska bara renskriva min inl.uppg. för den kursen.

Sen ska jag ta tag i RoB och försöka göra klart andra delen (den svåra) av den inlämningen, KONTERING, min ickefavorit, det är så osammanhängande fortfarande, ologiskt och snurrigt. Bara en stor härva av konton, debet och kredit. Sen har jag det där JÄTTESTORA "Praktikfall 1" att göra klart också. Hjälp, det kommer äta upp min hjärna! Men jag måste nog traggla mig igenom det, för det är nog väldigt lärorikt...

Konstigt, jag trodde FINKA skulle vara en svår och lite trist kurs, men den är logisk och rätt lätt för det mesta (matte, olika uträkningar), hittills. RoB däremot är precis som jag trodde att den skulle vara; krånglig! Synd att FINKA bara är på 50p och den andra på 100p. Vore lättare om det var tvärttom.

Ska ta ut Ada på en promis nu och sen äta ngt. Jag har noll fantasi när det gäller maträtter just nu (alltid) så det blir väl typ hårdbröd, sill och vatten, kanske kaffe och morotskaka också... :S Hälsosam kost. Verkligen.

Snart kommer R hem också, vi ska åka till E o B sen och hämta en stor sylthink till Adas mat som E hade tagit hem från sitt jobb.Hundrastgården som skall byggas i Orminge.
Läs mer om den HÄR.


Kommer bli såååå kul när den är klar!

Överkastet bilder.

Jag ääälskar verkligen det nya överkastet men jag ooorkar inte åka till Strömma IGEN för de där fläckarna, det är ju flera mil, köer och ett jäkla krångel... Jag får låtsas som att de inte finns, de syns ju inte när det ligger med rätt sida uppåt och jag antar att det är något från fabriken (kanske ngt som har färgat av sig?) det känns inte lika äckligt som om det vore ngt från butiken. :S


Så fiiint!Här syns färgen/strukturen bra. :)


Ada ville vara med på ett hörn. Måste fixa nya mattor, börjar bli lite väl slitna och urtvättade...


Ada slappar på det gamla fula överkastet som storleksmässigt passar för en enkelsäng...
GALEN!!

Bytte överkastet idag och när jag kommer hem och öppnar det nya ser jag att det ser ÄNNU VÄRRE ut (kunde inte kolla den nya  i butiken, fanns ingen plats, och hade jag packat upp den på parkeringen hade jag säkert smutsat ner den själv). Skitigt både på fram och baksidan. Frågan är om det är smuts som har kommit från butiken eller om det är ngt från fabriken? Det här paketet som jag tog såg oöppnat ut så jag vet inte vad jag ska tro, ORKA åka dit en gång till...

Fan, aldrig blir det bra.

Var till Strömma Outlet igår och köpte ett överkast från Gripsholm, det blev det sandfärgade, eller ja, det är kanske mer åt det gråaktiga hållet.

Iaf så tänkte jag när jag stod där i butiken att "ska man göra sig besväret att kolla igenom det innan man åker hem, så det inte är ngt fel på det som det jämt brukar vara på allt jag köper", men det är 260cm*260cm stort så det fanns inte riktigt någon möjlighet att göra det i den lilla butiken och vafan, man ska väl inte behöva tänka så jämt?

När vi kom hem och hängde upp det på ballen för vädring (luktade "nytt", stark lukt) så såg jag att det var fullt med skitfläckar på baksidan, den sidan man har ner mot sängkläderna. Såg ut som att någon trampat på det och/eller dragit det i golvet. Antingen har två av följande ting hänt; de har använt det som visningsexemplar och sen lagt tillbaks det i påsen för försäljning (blä! så gör man inte!) eller någon kund har tagit ut det ur förpackningen och dragit det i golvet, sen har personalen lagt tillbaks det i påsen för försäljning utan att bry sig om att kolla ifall det var oskadat eller inte. Båda alternativen är lika illa. SÅ SATANS IRRITERANDE ATT BEHÖVA ÅKA TILLBAKS HELA VÄGEN FÖR ATT BYTA DET! Det hade ju lätt kunnat undvikas om butiken hade varit lite mer uppmärksam/smart! Tänkte först att jag kanske kunde tvätta det så går fläckarna säkert bort men det ska man ju inte behöva göra det första man gör, dessutom så kanske det tappar form/färg då och så slits det i onödan + att det är jättestort och tungt så det kanske inte ens går in i vår tvättmaskin. Så tillbaks till Strömma idag igen...

Det går trööögt med pluggandet, så mkt som ska göras, jag får ångest bara av att titta på alla sidor jag ska läsa och uppgifter som ska lösas. När jag känner mig stressad över hur mkt det är som ska vara klart till på Söndag så känns det extra motigt att börja ta tag i det. Men det är så dumt, för den logiska delen av min hjärna vet ju att ju snabbare jag kommer igång desto större chans att jag blir klar med allt utan att behöva stressa (och någon gång måste jag ju ändå göra det). Den delen som har övertaget just nu vill -inte- lyssna på den logiska delen...

Nu ska jag och Ada ut på promis, skogen eller kanske promenadvägarna för lite hundmötesträning (som inte alls går speciellt bra...). :S

Ang. kurser så kom jag på igår att Ada antagligen snart ska börja löpa igen, vet inte när det blir då hon bara har löpt en gång innan, kanske dumt att anmäla henne till ngn kurs i nuläget för då måste vi ju kanske avstå från minst tre tillfällen av kursen. :(

Har inte dykt upp något på Nackas hemsida om hundrastgården de mailade mig om förra veckan. Hoppas det kommer mer info snart, snart, snart!


Finare och blankare i verkligheten.

Mycket med skolan.

Pga. förseningen förra veckan med böckerna så ligger jag efter i pluggandet. Mycket nytt att ta in så man kan inte läsa så mkt åt gången, behöver sjunka in ett tag innan man verkligen fattar vad man har läst, mycket nya begrepp och formler också. Massa övningar och två inlämningar på Söndag. Gäller att ligga i nu.

Ada mår bra och igår var vi ute i skogen och tränade på "sitt/ligg, vänta, kom hit". Gick jättebra och jag lyckades få henne något motiverad och lite entusiastisk iaf. Men det sitter lååångt inne, hon har inte speciellt mkt. "will to please". Hennes inställning är mer "fuck you". :S

Jag hoppas att det blir en ny frallaträff snart. :) Det är något av det roligaste som finns ju!

Funderar allvarligt på att anmäla oss till någon kurs, såg att det finns en unghundskurs som börjar 2/11 och tar slut vid jul. Kanske redan är full. Verkar vara ett väldigt populärt ställe, alla jag har talat med här har rekommenderat det.

Stallet.

Ada var med till stallet idag och skötte sig UTMÄRKT. :) Nästan så man tror att hon är född till stallhund, hon ÄLSKAR hästarna. Hon är dessutom en riktig naturbegåvning när hon springer med i skogen på ridturen, riktigt lyhörd och sköter sig -så- bra, hon visste hur hon skulle bete sig runt hästen redan från första början. Så himla kul att se henne i skogen från hästryggen, hon lyssnar på minsta lilla signal (vilket hon aldrig gör annars) och får glädjefnatt lite då och då.

Nu ska vi äta, Ada är badad o schamponerad, uppgiften inskickad och man kan bara ta det lugnt ett tag. :)Kul, Lördagkväll och plugg.

Fastnat på en uppg i inlämningen som jag har imorgon, kul. NOT. Hur fan kan man göra en inl.uppgift till ett kapitel som inte har med kapitlet att göra...?! Hur fan ska jag lösa det här? FEK B boken är ju såld också, ev kunde jag ha haft hjälp utav den, men va´fan man ska väl kunna hitta lösningar till inl.uppgifterna i det kapitel man har arbetat med den veckan uppgiften hör till?!

Illa illa illa.

Kommunen! :)

Fick precis ett mail från kommunen om ett förslag jag skickade till dem för ca ett halvår sedan, DET GICK VÄGEN, de kommer bygga den!! :) :) :) Info skulle komma nästa vecka på deras webbsida!

En till Fralla!

Cyklade till centrum igår för att hämta mitt bokpaket som ÄNTLIGEN har kommit! Vid fotbollsplanen såg jag något gult lufsa omkring och hjärtat slog ett extra slag, JAPP det VAAAR en Fralla! Var bara tvungen att stanna och fråga vad den hette, ålder, kennel, vart de bodde osv. Visade sig att de bor bara några hundra meter från oss! Hur kan jag ha missat det?! Trodde Ada var ensam fralla här i krokarna men tydligen inte, VAD KUUUUL!!! Hoppas vi träffar dem snart igen, när Ada är med.

Ska ta tag i kurserna nu, de jag läser för tillfället är "Finansiering och Kalkylering 50p" och "Redovisning och Beskattning 100p". Böckerna verkar -jättetrista- om man jämför med de böcker jag haft hittills, de har haft färgbilder, illustrationer, färgglada rutor och texter. De här är svartvita, ser ut som matteböcker i upplägget och verkar så tråååkiga. Det går lättare att plugga när böckerna är estetiskt tilltalande. Fånigt men så är det. Man blir ju inte så sugen på att ta tag i pluggandet när man vet vad som väntar;  massor av information i ett trist format. :(

Ada äter bättre nu, vräker i sig både på morgonen och kvällen, har tidigarelagt hennes kvällsmål till kl. 18.00, den tiden verkar hon ha mer aptit.
Hemsk natt.

Jag kunde inte sova igår, jag bara hostade och hostade och hostade. Kändes som att näsan, munnen och halsen var fulla av damm, varje gång jag andades in var det som att dra in ett moln av damm. Sen välte jag ut ett glas med vatten mitt i natten, över hela nattygsbordet.

Adas mamma har blivit såld igen, till Bagarmossen, ska maila och fråga om ägaren kanske vill träffas någon dag. Vore kul att se om Ada och mamma Nova känner igen varandra. :)Överkast.

Jag har kollat på överkast ett tag, ända sedan mamma började tjata om att hon behövde ett nytt. Vi har inget som är nog stort för vår säng, vi har en 160 cm säng och alla överkast vi har är för enkelsängar...

När jag var i Smedjebacken, av alla ställen, såg jag det här överkastet och jag vill haaa det. Fast vilken färg är finast/passar bäst här...? Det blåa ser ju finast ut på bild men i verkligheten så var det sandfärgade faktiskt också jättefint. Sen kanske det är mer praktiskt med ett sandfärgat, skiten syns mindre på det och om man tvättar det så bleks det kanske inte som det blå antagligen gör. Å andra sidan så är ju det mesta i sovrummet blått...
Heter "Galax" och kommer från Gripsholm.Skolan har börjat!

Inte fått böckerna än då de inte lade ut infon om vad vi skulle ha för böcker förens sent förra veckan. *morr* Liiiite irriterande...

Vi var till Länna igår och kollade på EKO och Rusta. Ada fick en ny repknut från Rusta och en pipleksak som ser ut som en kycklingklubba (10kr st), den älskar hon och ligger och biter på hela tiden, till husses stora förtret. Köpte en ny regnkappa åt henne också men den var tyvärr för stor (köpte den som var 45 cm då den gamla, 35cm, är lite för liten) synd att det inte fanns något mellanting mellan de olika storlekarna, 40 cm hade nog varit perfekt.

Matte o husse fick nya sängkläder (så de ser likadana ut för en gångs skull!) med dalahästar på, de hade 50% rea på marinsortimentet så då passade vi på att köpa nya handdukar (stora och små) med stjärnor på och ett nytt duschdraperi med båtar på, billigt billigt och SNYGGT! :)

På EKO hittade jag en rätt stor (typ 15 cm i diameter) spegel med 5X förstoring (bra när man sätter i linser o sådär), med 3st  sugproppar på baksidan, perfekt tänkte jag och satte upp den på spegeln i badrummet, efter några minuter ramlade den ner och nu har jag 7 års olycka att se fram emot... Fan vad surt, det var ju inte det att den var dyr för det var den inte (38,50kr) men jag har letat efter en sådan och den var ju perfekt... *suck*

Nu ska jag ta med mig Ada ut i skogen så hon får springa av sig, igår var hon helt spattig fastän vi hade gått på två rätt långa promenader och försökt göra lite hjärngympa. Det tycker hon är så fånigt så det är svårt att få henne engagerad i det hur mycket beröm, godis och leksaker man än lockar med... :S


Najs.

Kappan är gone.

Så jag slipper bekymra mig om den, var iaf inte säker på färgen så det var nog lika bra att det inte blev ngt. av det köpet. Blev tvungen att köpa böcker för över 1000kr till kurserna som börjar på Måndag så det känns bra att jag inte förhastade mig ang. kappan. :)

Brunbjörnen är sååå smidig trots hennes kompakta kroppsform, jag vaknade 9.30 idag men ooorkade inte gå upp, klappade lite på sängen och vips så satt hon där och brummade. Så kunde vi vila lite till utan dåligt samvete.

Ada är så rolig när hon vill upp i soffan, står och gnäller och gråter, hänger på soffkanten och vevar med armarna och vill bli upplyft, ser ynklig ut och -kan- verkligen inte ta sig upp själv. Sen om man har en boll eller något annat hon gärna vill åt så sitter hon i soffan på två röda. Inga problem med att ta sig upp själv då inte. :D

Igår såg vi två filmer, en med Paris Hilton, "The Hottie & The Nottie" och en mentalsjukhus/zombiefilm med Peter Stormare, "Insanitarium". Båda var ok, fast "Insanitarium" var mer i min smak, nu när jag tänker efter så var den faktiskt rätt bra. :)


Regnigt, ensamt och ett jävla liv på grannarna.

Urk-väder idag, Ada håller på att få fnatt för vi har inte kunnat ta en ordentlig promenad på jättelänge, vädret har varit/är kasst  (då vill hon inte röra sig när hon kommer ut) och jag har varit/är fortfarande sjuk.

Jag längtar tills jag kan börja jobba, så tråkigt och ensamt och tyst här, ja förutom då grannarna borrar med slagborren i väggarna så man nästan måste fly från lägenheten. :/ Det värsta ljud jag någonsin hört, det låter som att de närsomhelst kommer borra sig igenom väggen till toan.

Dags att gå ut i regnet med monstret som ligger och sprätter ute på mattan i vardagsrummet.

Jag har fortfarande ingen hörsel på ena örat, förkylningen har gått över, hostan är nästan borta och jag är inte snorig eller tät i näsan men örat blir inte bra. Jag funderade ett tag på om det kan vara en vaxpropp men eftersom jag hade värk i örat och det kom i samband med förkylningen så vågar jag inte hälla i Revaxör för det stod på förpackningen att man inte ska använda det om man har en öroninflammation, och jag är nästan säker på att det är en inflammation jag har. Men enligt Vårdguiden så är det bara att vänta och hoppas att det ger med sig. Inget man kan göra åt det. :( Kul att vara halvdöv, ha susningar/tinnitus, vara yr och bli kräkfärdig bara man anstränger sig minsta lilla.

Nä, ut i regnet bara!

 

Det ÖSER ner.

Nu jäklar regnar det, vad rent och fint det måste bli ute nu. All skit spolas bort. :)

Igår blev jag o Ada nästan bortspolade, vi ser ut som två galna mördare när vi är ute på världens snabbaste kissrunda, vi har svarta gummiaktiga regnrockar båda två, min kommer från ÖB och är nån slags militärrock med revärer på axlarna, vadlång. Sen ett par gummistövlar på det och man ser ut som mördaren från "I know what you did last summer". Folk måste skratta när de ser oss. Men man håller sig rätt torr iaf. Jag skulle vilja ha en sydväst också. En svart.

Idag ska vi provköra en Hyundai i10 med automatlåda, i Täby, hoppas att den är lika bra som den med manuell låda. Jag är sååå trött på Ficusen.

Dags att borsta tänderna och släpa med sig monstret ut för en lunch-promenad, fast promenad var nog att ta i, jag får vara glad om jag lyckas släpa med henne till busshållsplatsen, hon VÄGRAR gå när det öser ner regn, kör ner alla fötterna och huvudet i marken och blir hellre släpad av mig än tar egna steg. :/Kappa!

Jag har spanat på en kappa på nätet ett tag, från Bonnie & Clydes nätbutik. Nu är den på rea.Är den ful eller snygg?! Jag kan inte bestämma mig...
Appropå kläder...

Hade jag obegränsat med kapital skulle jag köpa alla kläder som Nümph producerar. Så himla fina!Vaknade 05.46, ena örat värkte.

Nu har jag lyckats få en öroninflammation också, jag förstår varför små barn som får det gallskriker, det gör ont som fan.

Vaknade av värken i örat och jag tog en stor Ipren men det blev inte så mkt bättre av det, läste på nätet om öroninflammation och det stod att man ska dra i sig nässpray och ligga i högläge så det gjorde jag, lyckades till slut somna om och vid 10.00, när jag vaknade igen, hade värken försvunnit men jag hör inget på örat. Om jag rapar eller hickar gör det ont som fan i trummhinnan.

Snart kanske jag dör och förvandlas till en zombie, en epidemi sprider sig och hela jorden går under? Hoppas det.

Igår var vi på The Dark Knight. 2½ timme film var liiite jobbigt då jag mest satt o försökte kväva hostattackerna jag fick hela tiden, kliade o kändes torrt i halsen så jag var tvungen att dricka upp all dricka o äta nästan alla popcorn för att få stopp på kliandet. När filmen var över hade jag -ganska- ont i magen.

Filmen var bra men inte superbra, Heath Ledger var dock underbar som Jokern. :) Synd att han inte kommer medverka i fler filmer. :(

Ada var ensam hemma och jag tror att det gick bra, som vanligt. Hon såg nyvaken och förvånad ut när vi kom hem men blev skitglad o hoppade runt när vi släppte ut henne ur sovrummet. :)

Snart ska vi åka o handla mat med M, som faktiskt kom och erbjöd sig att ta med oss när han skulle till affären. Kors i taket!

Ikväll ska vi nog göra pizza med räkor, färska champinjoner, mozarella och halloumi som blev över från lunchen. Hoppas det blir bra. Sen har vi massor av filmer vi inte har sett än och det här vädret är ju perfekt för filmtittande så minst en blir det iaf.


Snart ett år sedan vi åkte o hämtade lilla skrynkliga Ada.
Lagom pigg inför helgen.

Ögonen har gett sig sjutton på att inte bli bättre, jag trodde det skulle gå över snabbt men det blir bara värre. :S Kul att visa sig ute bland folk när ögonen ser ut såhär, uppsvällda o det ser ut som jag har supit mig sönder o samman hela sommaren:Känslan påminner mig om när vi var i Salzburg och hamnade på ngn klubb som heter "Half Moon" där vi stannade ett bra tag. I Österrike får man fortfarande röka på krogen och fy fan vad skönt att det är slut med det i Sverige för ögonen sved som fan när vi kom hem till hotellet och kläderna stank gammal askkopp och bajs fastän jag försökte vädra dem dagen efter.

Appropå Österrike så såg jag en sjukt snygg väska där som jag bestämde mig för att jag ville ha, tyvärr så var hela Salzburg stängt på Söndagen (som vi hade tänkt ägna åt shopping och cafébesök). Fattar inte hur man kan ha stängt överallt en Söndag när det fullkomligt kryllar av turister och rika människor där. Dessutom var det skitdåligt väder den dagen och folk hade säkert uppskattat att ha ngt att göra när regnet öste ner, typ shopping.

Iaf. så kunde jag ju inte köpa väskan i Salzburg men hittade den som tur var i München. Lyckan var total! Här kommer en bild på min GG&L:GG&L "6IX".

Inte bra väder för mig o Ada idag. Vi var ut på en promis men det gååår inte såhär mitt på dagen, Ada gnällde för hon ville bara hem och mitt huvud höll på att sprängas av syrebrist, det är så kvavt ute, kan det inte komma lite åska och rensa luften?!

RSS 2.0