Gastroskopi.

Nu är R på sjukan för sin gastroskopi. Han verkade väldigt nervös i morse, hoppas att han inte svimmar där borta... E o B skjutsade till sjukan för han ska ju bli nersövd o då var det tydligen ingen hit att sitta o köra bil hem sen... Hoppas att läkarna hittar orsaken till hans problem!

Igår var vi hos Stormy allihopa och Ada o R följde med när jag red. Ada var lös i skogen och racade som en galning bland klipporna och blåbärsriset. Helt galen! Hon är duktig och springer inte för nära Stormy när hon går bakom och när hon går framför stannar hon hela tiden 10 meter framför och vänder sig om och väntar in oss. :) Men en sak som inte är så bra är att hon inte kan låta bli hästbajset och torven, vilket resulterade i en svart spya i bilen på hemvägen... Tur att vi har ett sånt där hundskydd i baksätet.

Förresten, Ada har mer och mer börjat ligga som den "Frogdog" hon är, JÄTTEKUL!

Nu ska jag ta tag i veckans skoluppgifter och slänga i en maskin med tvätt.




I skogen.




Påväg hem från stallet, använder dörren som huvudkudde.




Leker groda.




Visar upp sin bästa snigelpose.






R hemma igen!


R är hemkommen. De ballongsprängde hans matstrupe på två ställen, den var 7 mm istf 20 mm som är normalt. Inte konstigt att han inte kunde få ner maten som folk. Togs prover från slemmhinnan och han ska dit fler gånger och spränga i halsen som nu är lite större men inte tillräckligt stor. Skall göras fler tester också. De visste inte varför det var så trångt i halsen, men det verkar som att det har växt ihop på ngt sätt... Snart ska vi gå till Centrum och hämta ut medicin som han ska äta.

Kommentarer
Postat av: /m

hej1 Vad skönt för R att det är gjort en gång nu!
Hälsa honom så mycket, snart kan han götta sig riktigt.
Men va tösa Ada är sköön på bilderna...
Hon e en frog minsann, men osså en livsnjutare.
Vi hörs t kvällen. M

2008-02-25 @ 15:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0