Lancôme Hydra Zen Nuit + Håkan Hellström.

Fick jag igår av R, tidiga födelsedagspresenter. Eller, jag fick ju inte Håkan, men biljetter till hans spelning den 19:e April! :)


Nattcremen:


Håkan:

TACK FÖR DOM JÄTTEFINA PRESENTERNA!


Det är något som inte stämmer med Adas mage, hon FISER hela tiden. Nu låter hennes fisar också, det har dom inte gjort förut...
Gossip Girl + Tequila Rose.

Kommer bli min belöning efter en hård pluggdag. Ahh, bara stänga av hjärnan och drömma sig bort.

När ska hunden sluta löpa egentligen? Jag trodde inte att hon skulle blöda i över 2 veckor, men det gör hon...

Nu ska vi ut i regnet och gå en kissrunda, men den blir kort för Ada vägrar gå när det är regnigt o blött ute. Sen fortsätta med plugg.

Jag fick tillbaks min andra inlämningsuppgift på juridiken idag, den var suverän tyckte läraren, och jag gick runt o oroade mig över om jag ens skulle få godkänt... Mitt liv skulle vara mycket roligare om jag kunde slappna av och lita på mig själv ibland. Jag har ju faktiskt ingen anledning att inte göra det, vet inte vart det kommer ifrån. ♥En bild på lillskiten i sitt regntäcke:


Gossip Girl - I LOVE!

Nu är jag beroende igen, Nip Tuck i all ära men det här är så annorlunda. Svårt att plugga när jag bara vill se nästa avsnitt, o nästa, o nästa... Det är så lätt att bli fast!

Börjat ge Ada lite färskfoder tillsammans med den vanliga "torra" maten. Hon ÄLSKAR det, och jag tror att hennes mage är lite bättre också. Den största skillnaden är att hon äter, varje måltid slinker ner och hon står och stirrar på mig när jag häller upp maten. Det har hon inte gjort sedan hon var en liiiten valp. ♥

The Killers - Sawdust

Fan vilken bra platta!!! Inte ofta jag hittar musik som berör mig men den här skivan är verkligen fantastisk. Och om man skulle lyssna på den samtidigt som man tittar på Shortbus och Brokeback Mountain leder det säkerligen tlll självmord. Men var för sig är det bara underbart tragiskt. Jag måste ha någon slags förkärlek till dystra och vemodiga saker.


Ada har en förkärlek till FISAR, fy fan vad hon fiser. Och när man flyttar sig till andra sidan av soffan flyttar hon efter, trycker upp rumpan mot ens ansikte och lägger sig där o fiser istället... Jag tror att det är dom där tuggbenen som är gjorda av hud hon inte tål, så nu är de bortplockade. Hoppas att det blir bättre.


TP eller Monopol ikväll. Jag hoppas på TP, dels för att jag är bra på det (förhoppningsvis spöar jag alla pojkarna) och dels för att Monopol börjar kännas uttjatat. Till det blir en flaska vin o en pizza perfekt. :)


Nu ska jag fortsätta plugga, affärsjuridik är inte världens mest självklara ämne så jag kommer nog inte bli klar med mina inlämningsuppgifter än på ett tag...

Det snöar och jag måste plugga men...

...det är tråkigt. Och så känns det som att jag inte kommer hinna klart med de uppgifter jag måste bli klar med så då känns det ännu jobbigare att börja plugga, rätt så motsägelsefullt, för om jag nån gång ska känna att jag ligger i fas med pluggandet så måste jag ju sätta igång nån gång så jag hinner ikapp... Jag är korkad.

Problemet är att jag får prestationsångest. Jag hade ju bestämt mig för att jag inte skulle ta så allvarligt på det här, ett G räcker gott och väl, man MÅSTE INTE HA MVG. Men min hjärna fattar inte det. Och om jag tänker att "nu ska jag inte göra mer än vad som krävs för att få ett G" så oroar jag mig ändå för att det kanske inte är tillräckligt bra så jag försöker lite till och sen sitter jag där igen och funderar på en fråga i två dagar och när jag ska lämna in så blir jag aldrig nöjd, helst av allt så skulle jag inte lämna in mina uppgifter alls, för det känns aldrig färdigt.

Jag vet inte vad som är bra och vad som är dåligt, jag blir aldrig nöjd. Men jag borde ju inte göra så uselt ifrån mig så att jag inte ens får ett G? Allså, det är inte möjligt att göra något så dåligt när man sitter och ältar och ältar och ältar samma fråga om och om igen, SÅ SLAPPNA AV!!!

Alltså, slutsatsen är; pluggandet är inte tråkigt. Det är jag som har ångest och försöker smita undan. Men det blir ju inte bättre av att undvika att läsa i böckerna. Det kommer ju kännas bättre om jag gör något. Jag är verkligen blåst. HALLÅ; BÖRJA LÄSA!!!

Hunden löper fortfarande.

R följde med ut till stallet i Söndags med Ada. Han har lite skräck för att vara med henne utan att jag är med och mest av allt gå ut och gå med henne utan mig. Men när jag red så gick han runt med henne i skogen och det gick faktiskt bra, hon gnällde lite men sen gav hon sig och följde med honom, så jag tror att han kände sig lite stolt. Det är bra för hans självförtroende att vara med Ada.

Sen på kvällen när vi skulle gå ut på sista kissrundan så var Ada duktig. Hon blir aldeles till sig när hon ser andra hundar och inte får springa fram o hälsa, jag vet inte vad hon har fått det ifrån för vi brukar inte hälsa på andra hundar när vi är ute... Men iaf så satte jag mig ner som jag brukar och höll fram en godis framför henne samtidigt som jag vände henne mot mig och inte mot hunden och hon brydde sig faktiskt om godisen/mig! Så satt hon ner o stirrade på godisen/mig och när hunden hade gått förbi följde hon med utan protester åt andra hållet!

Sen hände det som aldrig har hänt förut, hon tog kontakt själv och sprang brevid mitt vänstra ben och stirrade på mitt ansikte! Så gick hon JÄTTELÄNGE, iaf flera sekunder. ;) Och sen fortsatte hon göra så självmant flera gånger under hela promenaden. MAGI! Det måste vara R som gjorde något med henne när de var ute i skogen vid stallet, han kanske bytte ut henne mot en ny hund?!

Hon har fortsatt att ta kontakt och lyssna/springa brevid och titta upp när jag ber henne, hon bara förvandlades från en dag till en annan, från att ha varit helt omöjlig och vild på promenaderna till att bli lite mjukare och lyssna ibland. ♥ Hoppas att det håller i sig!


Hunden löper, första gången.

Blä vad äckligt. Och det är inte lite heller....

Börjat plugga.

På gamla dar så har man börjat plugga igen. Nu läser jag Affärsjuridik och Programhantering. Det första verkar svårt o krångligt men det andra verkar lätt än så länge... Skönt att ha något att göra på dagarna iaf. :)

Ada börjar nog snart löpa tror jag, verkar som det på hennes sätt.

Vi har lämnat in ett av Mustangens däck på verkstan och det satt visst en skruv i det, inte konstigt att det läckte luft hela tiden... Idag ska vi åka och sätta tillbaks det på bilen igen, hoppas att det har slutat regna då iaf. Annars blir det inte kul. Men jag får användning för Adas nya regntäcke iaf, alltid något. :)

Snart fyller man år också. Hoppas att mormor orkar komma o hälsa på, hon har fått bätros men äter medicin och det är ju fortf. ett tag kvsr till min födelsedag så jag hoppas att hon mår bra tills dess.Hon har ju aldrig varit här o hälsat på! Jag har ju bott här i över 3 år nu...

Hunden ska hela tiden sitta i knät framför datorn, och hon fiser och rapar lite då och då, inte så jättetrevligt.

Snart kommer R hem, jag längtar. ♥
Släktforskning.

Jag sitter och plöjer igenom polska Frallasidor på jakt efter information om Adas släktingar. Adas pappa är svår att hitta info om och det är han jag är mest intresserad av. :(

Har hittat många bilder på hennes släktingar iaf. så snart kan jag göra ett släktträd med bilder. :)

Snart börjar min utbildning också och jag känner mig inte speciellt peppad... Jag måste kolla på deras hemsida igen och försöka förstå hur allt fungerar. Imorgon är det infomöte om hemsidan och kurserna inne i stan, hoppas att jag blir lite klokare då.

Jag undrar när Ada kommer igång med att löpa. Det borde väl vara dags snart.

Nu ska jag borsta tänderna, vi har blivit helt förslappade Ada o jag, vi sover till 11 på förmiddagen och sen är vi allmänt likgiltiga hela dagen tills R kommer hem. Äh, det blir bättre när solen kommer tillbaks.
2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Skaffade hund.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Spanien.
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Action!
7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 11 Augusti, när vi hämtade Ada.
8. Vad var din största framgång 2007? Sa upp mig från ett jobb jag mådde dåligt av.
9. Största misstaget?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej.
11. Bästa köpet? Ada.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Ada.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ada, R och min familj.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Rhianna-Umbrella, tyvärr.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Kanske lite gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit mer aktiv.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit hemma.
18. Hur tillbringade du julen? Hos mamma och pappa i Dalarna med släkt o vänner.
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Hur många one night stands? Inga.
21. Favoritprogram på TV? House + Dog Whisperer.
22. Årets fest? Går inte på fester.
23. Bästa boken du läste i år? Snabba Cash-Jens Lapidus och Skärseld-Linda Lovelace.
24. Största musikaliska upptäckten?
25. Något du önskade dig och fick? En hund.
26. Något du önskade dig men inte fick? En riktig vinter.
27. Roligaste resan?
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007? Kommer inte ihåg, antagligen inget roligt...
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, en miljonvinst.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Slapp.
31. Vad fick dig att må bra? Inget.
32. Vilken kändis var du mest sugen på? Monica Bellucci.
33. Vem saknade du? Min familj och Benigro, RIP.
34. De bästa nya människorna du träffade? Christine.

RSS 2.0