Trött, tröttare, tröttast + bilder från skärgården.

Ada gjorde något ovanligt idag, vi var ut vid halv 9 på första promenaden och sen gick hon självmant och la sig i sin nattsäng igen. Hon ligger fortfarande kvar där nu och smackar. Ser väldigt sömnig ut.

Igår var vi till Sickla o handlade mat på Willys, det var en hemsk upplevelse! De hade bara tre kassor bemannade och det var typ 20 pers i kö till varje kassa. Tog säkert en halvtimme innan vi fick betala och det var inte så kul att stå där med alla kyl- och frysvaror i värmen. Många gav upp, lämnade sina fulla korgar och gick. De förlorade nog många kunder igår, både på kort och lång sikt. Vet inte varför det var så lite kassor öppna, det sprang ju runt personal och plockade med vagnar och varor i butiken, kunde inte de ha satt sig i kassorna också?! Frågade inte han i kassan varför det var som det var, han såg nog plågad och stressad ut redan, och det var ju inte hans fel heller.

Projektorlampan är trasig, så nu kan vi inte se på film. En ny kostar typ 2800kr om man skickar efter den. Kanske köper en ny nästa månad.

Ser ut att bli mer frallavänligt väder idag, mulet men ändå varmt, skönt!

Här kommer lite bilder från vår vecka i skärgården:


Det fanns massor av roliga saker att spana på!Man kunde springa lös överallt!R var snäll och fångade fiskar åt mig.Det var roliga små djur!Jag väckte matte och alla andra tidigt, runt 5 varje morgon, så vi kunde gå ut på bryggan och göra morgongympa ostört i gryningen.Bryggan var mysig.Fåglar att spana på fanns det gott om.Badtunnan läckte vatten så den kunde tvåbeningarna inte bada i.Jag åker gärna tillbaks till skärgården igen, med eller utan matte!
Kommentarer
Postat av: m

kul bider fr. skärgården med kuliga kommentarer..

Krya på dig! M

2008-07-29 @ 15:16:24
Postat av: Sara

Tack och tack! Ada hälsar också! :)

2008-07-30 @ 08:47:49
URL: http://adaosara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0