Regn igen.

Hela den här veckan kunde jag gärna ha sovit bort. Regn hela tiden, inte en tillstymmelse till sol. Jag tror inte att jag har sett solen sedan jag var i Dalarna. :S

Blev sjuk efter att jag var hos tandläkaren, helt plötsligt började halsen svida och slemma och näsan blev igentäppt. Kan jag kanske ha fått någon bacill från den där jäkla röntgenplattan de körde in i käften på mig? Den kanske inte var helt ren? Äckligt i sånna fall. :(

R slutar tidigt idag och kommer hem vid 15.00. Jag borde börja med maten, men jag vet inte vad jag ska göra...

Till helgen ska vi inte göra ngt speciellt. Jag ska försöka kurera mig, vi måste byta däck på bilen imorgon, kanske tvätta den också, det stod på smhi att vi skulle få bra väder då, hoppas att det stämmer så man slipper stå i regnet och byta däck.

Ahh, jag har inget att titta på här hemma; Fringe, True Blod, Gossip Girl, Dexter, Nip Tuck, har sett alla tillgängliga avsnitt redan. Tråkigt!

Dags för mat.



Lilla Fis-Björnen, hoppas att du aldrig blir gammal och dör.
På Torsdag, den 6:e November, blir du prick 1½ år gammal.
På bilden ovan, 12 veckor.





Jag önskar att jag bodde i ett varmt och torrt land...

Det REGNAR, har gjort hela dagen, mer eller mindre. Nu öser det ner. Jag ska ut med Ada men hon blir ju så blöt och slabbig när det är såhär ute, dessutom mår hennes tassar inte bra av allt regn. :/ Hon tycker inte om att gå ut när det öser ner heller, det regnar ju rakt ner i öronen. :(

Men vi måste verkligen ut nu, det finns en gräns för hur länge ett litet franskbröd kan hålla sig, och fisarna hon lägger av är inte att leka med, det verkar som att något vill ut... :S

På med regnkläder och ut i skiten bara.



Folk. *suck*

Min teori om att folk inte tänker blir bekräftad gång på gång. Var precis ute med Ada i skogen på en långpromenad i elljusspåret. Hade henne kopplad och ser att det kommer någon gående längre fram i spåret, vips så står det en svart hund framför oss och spänner sig. Matte kommer fram när hunden har börjat nosa på Ada och frågar lite småstressat om det är en tik. "Ja det är det", svarar jag. "Vad bra, för han kan vara aggressiv mot andra hanar." WHAT?! Men jisses människa varför har du hunden lös då???!!! Mespropp som jag är så sa jag inget, hann inte och kom av mig, som vanligt. Men nästa gång, då j*vlar! ;)



Stackars R.

Han mådde pyton igår efter att vi hade ätit, det vi åt var tikka masala (från burk) gjord på quorn och så ris till det. Jag mådde hur bra som helst, och gör det fortfarande, men han spydde som en gris och hade jätteont i magen. Han sprang hela natten fram och tillbaks till toan. :S Mår bättre idag men inte helt bra. Hoppas att det inte är något som smittar. Jag avskyr att vara magsjuk. Men det borde vara något med maten han inte fixade, för det var efter att han ätit som han började må dåligt.

Appropå smitta, när jag gick ut från porten med Ada för någon dag sedan så kom det en svart unghund som bor här i husen bredvid oss framspringande med en matte som skrek "stopp, stopp, stopp!" springandes efter, jag trodde det var hunden hon skrek åt men det verkar som att det var oss hon menade, för när hon kom fram så sa hon att hunden har kennelhosta och det vore ju dumt om Ada blev smittad!

Öronen höll på att trilla av mig när jag hörde vad hon sa men jag sa bara "Jaha" och skyndade mig därifrån för jag vill inte ha en sjuk hund. Nu i efterhand så fattar jag inte hur man kan vara så jävla dum och oansvarig så man låter en hund som har en smittsam sjukdom springa LÖS utan att man har koll på den och kan kalla in den om det kommer andra hundar. Hur fan tänker man då??!!

Dessutom satt den och pissade på det nyplanterade gräset precis utanför porten (där MÅNGA verkar låta sina hundar pissa eftersom det är sönderfrätt på flera ställen, det är bara döda stora gula fläckar av gräs där och det ser HEMSKT ut) innan den rusade mot oss.

Jag hatar att jag blir så paff och kommer av mig när det händer sådana här saker för hade jag inte blivit det så hade jag självklart sagt åt henne hur jävla dumt det hon gör är, både det med att ha hunden lös när den är sjuk och att rasta den på nyplanterat gräs som ligger mitt inne i bostadsområdet (där det tom. finns skyltar uppsatta om att man INTE ska rasta hundar).

Alltså, folk är så jävla konstiga, jag förstår inte vad de tänker med, OM de ens tänker.

Nu ska jag ta ut Fis-Adaktusson i skogen så hon får springa av sig lite.








Tandis nyss.

Kom hem från tandläkaren för ett tag sedan. Fan vad bra det är att gå till Folktandvården! Jag har ju sett hur det kan se ut om man går till en oseriös privattandläkare. Den privattandläkare jag följde med till var tandläkaren från helvetet, han hade mottagning i sitt, eller var det kanske hans mormors, vardagsrum! Tänk dig ett riktigt gammalt tantrum, massor av prylar (prydnadssaker, möbler, massor av bråte i kartonger och påsar) damm i mängder, en autoklav som var ihoptejpad och hade en brun sörja som rann över den. Mitt i skiten står en tandläkarstol. Det låter som en skräckfilm men det är verklighet. Eller var verklighet, hoppas jag, jag anmälde såklart skiten till Miljö och Hälsa.

Jag hade iaf inga hål eller tandsten, det såg rent och fint ut, pyttelite inflammation i tandköttet på ett ställe men inget annat som var fel. Röntgenapparaten krånglade och jag är nog självlysande nu för det blev många misslyckade bilder tagna innan de lyckades laga apparaten. Hade en fläck på framsidan av en av "huggtänderna" (fläcken dök upp i somras) som turligt nog bara var en missfärgning, den kunde de putsa bort. Jag som var säker på att det var ett hål, satan vad skönt att det inte var det!

Jag avskyr att laga tänder, slarvade en del med tandborstningen när jag var yngre och det blev några hål. Har bättrat mig betydligt och kör tom. med tandtråd, tandstickor och fluortabletter nuförtiden. :D Eltandborsten bör nog få ta åt sig en del av äran för den rena munnen, den är sååå bra, man känner att tänderna är helt polerade och skinande rena efter att man kört med den, så har jag aldrig känt efter att ha borstat med vanlig tandborste. Om jag blir tvungen att använda vanlig tandborste känner jag mig skitig i munnen när jag är färdigborstad, spelar ingen roll hur mkt jag borstar, känns aldrig rent. Var det något jag saknade när vi var i Tyskland i somras så var det eltandborsten. Eltandborste är en riktigt bra investering!! Köp en BRA sådan om du inte redan har en. Kostar en slant men superbilligt om man tänker på hur mycket pengar och smärta man bespar sig!

Ikväll är det Håkan på tv, kl 21.00 på Ettan! MÅSTE SES!










Stallet snart. Regn och älgjakt. :S

Igår var vi till stan för att M behövde inhandla en (svindyr!!) ekonomibok på Odengatan, sen till BMW i Solna och klämde på och provsatt 3- och 5-serien. Vill ha! Kanske blir en sådan istf. en i10 och Mustangen, jag röstar på att byta ut Ficusen och Mustangen mot EN bil, då har vi ett problem mindre, mycket mindre krångel med att hämta och lämna bilen hos EoB och förhoppningsvis blir det billigare i längden med bara en bil, även fastän den är större och dyrare i inköp. Räknar man på vad de bilar vi har nu kostade i inköp så är det mer än vad en 5-serie kombi kostar...:S Skulle vara riktigt skönt med en kombi så man kan slänga in hunden där bak och ha en massa utrymme till annat. Så skulle det såklart vara automat så man kan åka bekvämt, även om det är kö.

Efter BMW var vi till Drottningholm med Ada, hon var en gnutta modigare och lekte med en svart hund i samma storlek som henne själv, måste ha varit en blandras av något slag, snabb, pigg och glad var den iaf. Ada blev också glad över en likasinnad och jagade den och gjorde tom. några piruetter av glädje! :D

Sen åkte vi hem, fikade lite, åkte till Forum där vi träffade J och S. Var bara där en kort stund och sedan blev det MAX i Hammarby Sjöstad. I ♥ MAX! Enda stället man kan äta god (vego eller fisk) hamburgare på!

Sen handlade vi på Hemköp, åkte hem till Ada, kollade på film med J och S som kom över. Blev lite för sent för jag är tröööööött idag och känner mig inte sådär superpeppad att åka till stallet i det här jäkla vädret. Älgjakt där nu också, så man får vara på helspänn så man inte får ett skott i skallen. Eller helt plötsligt sitter på en skenande häst pga. farliga gubbar som sitter och kurar i skogen och i värsta fall avlossar skarpa skott. :/ Får se om vi tar en runda på volten istället för att ge oss ut på skogsstigarna. Dom där hemska människorna sitter ju där ute för att döda så jag håller mig på volten, vid närmare eftertanke.











Slö dag.

  • Duschade.
  • Gick till Centrum och sålde boken.
  • Åt äggröra med kantareller.
  • Gick på promenad med M och Ada i skogen, den nya vändan jag har hittat.
  • R kom hem med en massa matvaror, både till oss och Ada.
  • Åt igen, sojakorv och potatismos.
  • Nu ska jag se om jag kan ta mig i kragen och göra klar min inlämning.
  • Slappa resten av kvällen, kanske åka till J i Bagis?


Jag har hört klart på "Flickan som lekte med elden", nu ska jag snart börja på den sista delen av triologin. Spännande!! Kommer sakna Salander & Co. när jag är klar med den. :(




Nya Forum...

...var STOOOORT! Och shit vad mycket folk det var där, VARMT var det också, vi svettades som små grisar. M var med, och R såklart. Ada var hemma och kräktes på mattan. :S

Har hittat en ny stig att gå med jycken, där hon kan springa lös en bit och man slipper gå samma väg tillbaks, man kan gå runt, sådana vägar gillar jag. :)

Nu ska vi ut på sista kissen och sen sova. Imorgon ska jag sälja PA-boken och göra klart inl.uppgiften.








Vad händer den här veckan?

Idag: Plugg. Inget speciellt.

Torsdag: Plugg. Åka till Forum med R för att kolla på alla nya butiker som invigs då, bla. en djuraffär! :D

Fredag: Plugg, sista rycket inför helgen. R slutar tidigt. Bio?

Lördag: Om R får bestämma så åker vi till Drottningholm igen, och jag antar att han får det. ;)

Söndag: Rida, om inget oförutsett har hänt i stallet. Sista inl.dag för marknadsföringsuppgiften.








Telefonsamtal mitt i natten.

Klockan 02.24 inatt har någon ringt mig från telefonnummer +882132...osv. Jag sover som en stock på natten så jag hörde såklart inte att det ringde. Kollar om jag hittar det landsnumret på eniro men det existerar inte. Sen hoppade det till i skallen och jag mindes att lillebror N sa att någon av hans kompisar blivit uppringda av ett +88-nummer och att man absolut inte ska svara (eller var det ringa upp? )  för då kostar det 10 euro. Ett bluffnummer alltså, tur att jag aldrig svarar eller ringer upp om jag inte vet vem som ringer. :)





Drottningholm och stallet.

Har gjort lite roliga saker den här helgen, I lördags var vi till hundöarna på Drottningholm. Vandrade runt där ett bra tag med Ada lös i släptåg. Hon träffade MASSOR av hundar, olika blandraser och massor av renraser, en bullmastiff, boxer, sheltie, norsk lundehund, leonberger, schnauzer (både en liten och en riesen), gd, springer spanniel, golden, labbe, tax, jrt, en mops och en fralla. Mopsen och lundehunden gillade hon mest. De var lagom små och inte så gåpåiga. Hon lekte tom. lite tafatt med dem. :D Frallan hette Thelma och henne har vi träffat förut i Hagaparken. Men hon var lite för snabb och vild för att Ada skulle våga leka med henne. :(

R tyckte att det var så kul där på Drottningholm så han ville åka dit nu till helgen också. :D

Igår var vi i stallet, R ville hemskt gärna åka mer Mustang innan det blir halt så vi tog den och drog iväg ut på Ingarö. Ada sprang lös i skogen och hoppade över stora träskpölar, stock och sten. Hon ääälskar att springa i skogen! Så duktig med kusen också, hon låter henne gå före med bra avstånd nerför klippor och väntar också när hon ser att vi ska upp för någon brant klippa eller något annat knepigt ställe. Försiktig och smart är vad hon är, en riktig naturbegåvning när det gäller hästar. :)

Kasst väder idag men vad gör det när man ändå bara sitter inne och pluggar eller lyssnar på ljudbok. Trist att gå på promis med Ada bara när det är grått och kyligt.


Hjälp, varför skäller dom så mycket där borta?! (lägg märke till raggen på ryggen)


Ada gör nya bekantskaper, Norsk Lundehund.


Det fanns en rolig kulle att gå upp på.


B hade en ny kamera som vi provade.


Man blir trött av att vara social och träffa nya hundar.


Jääääättetrött.


Kom ner och hälsa då!


Äntligen.


Hjälp!


















Så glad, måste få skryta lite.

Fått alla mina betyg och provresultat nu! Så sköööönt att ha alla tre kurserna avklarade nu, känner mig fortfarande nervös och pirrig (fastän det är över, för den här gången), hoppas att det går över innan dagen är slut. Gick superbra på alla tre proven, inlämningsuppgifterna var väldigt i hög procent korrekta, fick MVG i alla tre kurserna och superfina kommentarer av lärarna! *GLAD*

FINKA:
"Du har gjort ett otroligt bra prov 50 poäng av 53. Jag var imponerad när jag satt och rättade. Tyvärr hade du gjort något konstigt fel på sista ränteuppgiften Provet 50/53 betyget MVG. Inlämningsuppgifter 96% rätt, betyget MVG. Kan inte bli bättre. Ditt slutbetyg i Finansiering och Kalkylering blir MVG. Än en gång. Fortsätt att läsa ekonomi på högskola.

Sååå GLAAAAAD!! Går inte att beskriva hur skönt det känns, jag var helt säker på att jag hade gjort värsta katastrofskrivningarna och skulle få skämmas! Speciellt RoB och FINKA har varit nervösa kurser att gå men det gick ju bra!!! Så himla kul med fina kommentarer också, det kändes bäst av allt. :D

Nu: Till Drottningholm, ser ut att bli fint väder så nu får vi skynda oss så vi kommer iväg innan det blir mörkt.










Färdig!

WOHOOO, jag är klar med allt jag skulle göra i skolan den här veckan!!!

Nu ska jag gå och väcka R och Ada för en promis, de ligger däckade ute i soffan, som vanligt.




Inte mkt gjort.

Nej, idag har jag inte lyckats ta mig i kragen och gjort det jag hade planerat, inte än iaf... :S

Det jag borde ha gjort vid det här laget är det sista provet, i Finansiering och Kalkylering (ett online-prov, tidsbegränsat). Men jag har varit/är pirrig i hela kroppen och inte kommit till ro, trodde att om jag åt mat, gick ut med Ada i skogen, fikade och lyssnade lite på ljudboken så skulle jag kunna varva ner och koncentrera mig men det funkade inte. Har fortfarande provet kvar att göra, ingen brådska egentligen, det ska inte vara klart förens senast Söndag 23.00 men det hade ju varit kul att ha helgen ledig och slippa tänka på skiten, nu ligger det som ett mörkt moln och svävar över mig vad jag än tar mig för. Så svårt att ta tag i det bara.

Nu kommer R snart hem med sushi också, så det lär inte bli gjort än på ett tag, men jag satsar på att ha det avklarat innan dagens slut iaf.

På Söndag ska jag till stallet, imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på, jag skulle kunna tänka mig en tur till Drottningholm och hundöarna, för Adas skull (och min med). Vore kul om hon fick umgås lite med andra hundar, vi gör för lite sådant.

Fick Marknadsföringsboken idag, var tvungen att beställa den från Adlibris då människan som hörde av sig på min annons inte behagade svara eller ringa upp då jag desperat försökte nå henne förra veckan. Vad är det för människa som gör så egentligen, hon svarar på min annons och vill sälja sin bok, hon lämnar namn och telefonnummer men svarar inte eller trycker bort en när man ringer (flera gånger) och ringer inte heller upp??!! Folk...

Ja, nu är jag iaf förberedd inför nästa vecka, har båda böckerna för kursen, är snart klar med de nuvarande tre kurserna och har helgen på mig för vila och uppladdning. :D Börjar nog med SPCS nästa vecka också, beror på hur mkt jobb det blir med Marknadsförningen.

Dags att äta och se en film.



Tjockis, 400 sidor, känns som att det blir en tung kurs...









Rastgården.

Nu verkar den nästan vara klar. Det fattas lite saker som soptunna och sådär men staketet är färdigt så idag invigde vi den, igår blev det så sent och mörkt så vi hann inte då.


Såhär ser rastgården ut just nu.


Kissade och krafsade in den.


Rejält.


Efter allt krafsande var jag tvungen att sträcka lite på mig.


Sen såg jag att det fanns stockar att gå på.


Och ett stort rör att gå igenom.


Hittade en pinne att gnaga lite på.


Morsan tvingade mig att posera.


Igen...


Och igen...


Och IGEN!


Till slut tröttnade jag på larvet och drog en stor suck. Då gav hon sig äntligen. Skönt.

Klickertränat en massa på promenaden och det är kul att se lite motivation hos damen, bara man har tillräckligt gott godis och inte blir störd så går det super. Nu sussar hon sött i sin säng. Jag ska se om jag kan lösa del 2 av hemtentan, haft en massa annat för mig idag ( tex. planterat om krukväxter, städat och lyssnat på ljudboken) så nu är det bäst att ta tag i det jag MÅSTE göra. :S






Hemtentan påbörjad.

Gjorde första delen av hemtentan i RoB i förmiddags, det var konteringsövningar, det gick bra, tror jag, ingen som jag fastnade på iaf. Imorgon gör jag del 2, bokslut. Sen efter det har jag bara analysdelen kvar. PA provet har jag inte gjort än, men jag har till på Torsdag på mig. FINKA-provet läggs ut på Onsdag och finns tillgängligt till på Söndag. Så jag borde hinna allt utan stress om jag gör lite varje dag. Bara jag blir klar med RoB-hemtentan så kan jag känna mig lite lugnare, den kursen gör mig nervös, ja alltså, mer nervös än vanligt. :S

Jag har börjat lyssna på den andra delen i Stig Larsson-triologin (ljudbok). Bara hört den första CD´n än men den verkar bra.

Nu vill Ada och R gå och kolla på den nya hundrastgården, som såg klar ut när vi åkte förbi den igår. :)




Ibland kliar det bara såååå mycket!






Min hjärna har försvunnit.

Sov länge idag, Ada hade tagit sig upp i sängen igår kväll så hon vaknade EFTER mig, hon som brukar vara så morgonpigg annars. Drömde konstiga drömmar; om Rättvik, mamma, snöskotrar, massor med snö, elaka personer som jagade oss och grävde ner mamma i snön, poliser, R. Tröttare när jag vaknade än när jag gick och lade mig. :S

Tvättar tvätt, städat golv, kapat klor på Adaktusson, försökt lista ut vad jag förväntas göra i skolan den här veckan, har tre prov jag måste genomföra innan torsdag (PA) och söndag (FINKA + R o B). Uää, jag vill inte. Orkar inte.

Mat, måste laga, men vad?

Jag tror jag går och lägger mig igen. Så trött.

STHLM.


Asociala Ada på frallaträff i Hagaparken.


Höstigt värre.


Räddfisen satt på mammas fötter, ett stöd i tillvaron.


Stackars, stackars mig, blött, kallt och en massa farliga hundar.


Mamma spanade på en guling.


Kom inte närmare, rör mig inte!
Pappas paraply står förankrat i marken för sig själv i bakgrunden, varför?


DALARNA



Jag kan vara social.


Gullet Doris och lillebror. :)


Lite lek, dålig bild men titta, hon kan leka med andra hundar. :)


Inte bara jag som är frallafrälst. ;)


Pluttisar.


Så, nu blev jag på lite bättre humör igen. :)









Dödstrött.

Var på frallaträff igår, Ada var blyg som vanligt men ändå nyfiken på de andra när vi mötte upp och samlades för promenaden. Sen blev hon påhoppad och jagad (hon sprang för livet) av två stooora frallor direkt när jag släppte henne lös nere på ängen, efter det vågade hon inte vara med de andra och leka, morrade om någon hund var för närgången och satt och tryckte vid våra fötter hela tiden när de andra hundarna lekte och hade kul. Så tråkigt att se. :( Kanske borde jag ha haft henne kopplad en stund till innan jag släppte henne lös där nere på ängen?! Hoppas att hon kan släppa den dagen och ha glädje av andra hundar hon träffar i framtiden och inte blir ännu mer rädd och osäker inför dem. :( :( :(

Var mycket folk och hundar på träffen iaf, 20 frallor, kanske mer? Kul att så många kom, trots dåligt väder.

Åt mat och drack vin hos E o B igår med mams och papps. Åkte därifrån efter 22 nån gång och sen kollade vi på film när vi kom hem, sent blev det, idag har jag haft ont i hela kroppen och varit sååå trött. Tog en långpromis med M, R och Ada fick springa lös, gick upp till och sen över utsiktberget på en stig vi aldrig har gått förut, lite träskmark och blött + en hel del berg men det var en kul tur att gå. :)


Doristräffen i Dalarna. Gullisar. :)


Hagaparken. Hej hej, vem är du, undrar gulingen. Ada lyfter snällt på benet så han kommer åt att nosa. :)




Kommer fler bilder sen, nu orkar jag inte mer.


Måste bada Ada nu innan jag somnar.





Snart hem igen!

Bara en dag kvar här i Dalarna. Snart hem till R och köra med honom igen. ;)

Kasst väder idag, vaknade mitt i natten av att det ösregnade (världens mest oisolerade rum så det var som att sova i en plåtburk), var iskallt på rummet så jag var tvungen att gå upp ochch ta på mig fleecemorgonrocken och sen lägga mig o sova i den.

Freddan kommer och hälsar på här i Säter idag, vi var hem till honom igår, jag och mamma. Man det måste ha blivit något missförstånd mellan honom och modern för vi kom mitt i hans och Johannas inplanerade myskväll och förstörde. :( Inte meningen! Bättre kommunikation och planering nästa gång!

Var in och kollade på koppel och halsband (McLeather) på Djurmagazinet igår, men det var inte lika skönt att hålla i som det var snyggt. Jag gillar inte mitt läderkoppel men jag har inte hittat något som är mer bekvämt att hålla i än det, ännu. Jag kanske inte är en koppelperson helt enkelt? Hade jag haft mer koll på min gris skulle hon få gå lös hela tiden. :)

Har börjat klickerträna hundmöten, det lilla jag har provat har funkat väldigt bra. :) Hoppas att det fortsätter så. Lekte med klickern inomhus igår och det är så kul att se Ada kråma sig och prova olika positioner för att få klicket och gurkbiten (gurka är tyligen sååååå gott, tur det då det är en av sakerna jag kan ge utan att behöva vara orolig för en allergisk reaktion). Igår försökte jag få henne att rulla runt men det sitter långt inne, hon gillar inte att hamna på rygg och undviker de rörelserna. Några gånger sprattlade hon så hon kom runt iaf. fast jag vet inte om hon hörde klicket och fattade att det var bra, för hon blir så förvånad varje gång hon rullar över.

Nu ska jag skriva klart mina inlämningsuppgifter, de skall lämnas imorgon.










Najs väder!

Skall ta med lilla frysfisen ut på en långtur i skogen idag. Finns många stigar att gå på här ovanför huset, bra ställe för Ada att vara lös på också, och superbra underlag för både fyr- och tvåbenta.

Varför var det inte såhär bra väder i Söndags när vi hade vår dogdejt? Så himla soligt och fint ute nu!

Sugen på att åka till Blge och shoppa hundprylar; halsband, koppel och ev. en hundsäng. Får övertala pappa att åka, kanske Nicklas vill övningsköra dit mig?

Åter till studierna!



Vi trotsade regnet och det blev en date!

Kul som attan att åka och träffa Doris med familj, jag släpade med -hela- min familj minus en lillebror, eller, det var väl egentligen dom som bjöd med sig själva. Gick bra med flickorna men lite gruff blev det, de är ju trots allt två bestämda fralladamer. ;) Frallarejs blev det och Doris visade sitt "genispel" (putta/krafsa bort plastlock från en rund träpryl för att komma åt godis som låg under dem) men ville inte dela med sig av spelet till Ada, hon fick prova det lite iaf. trots protester, lite klurigt men hon fattade nog ungefär vad det gick ut på iaf, med lite mer träning så skulle hon kanske bli lika bra och -snabb- som Doris. :)

Blev livrädd idag precis innan vi skulle åka hem från daten, ett tåg åkte- förbi några meter ifrån oss och Ada, som jag var säker skulle bli -rädd- för tåget, rusade MOT det. GALNA HUND!!! Ville hon ta livet av sig, är vi sååå hemska mot henne? Hädanefter är det koppel som gäller i närheten av järnvägsspår...

Tog några bilder men jag vet inte hur många som blev ok, kameran var konstig, några bilder blev jättemörka och sen la den helt plötsligt av. :( Hoppas att det bara var batteriet som var slut. Ska plocka ut bilderna ur kameran när jag kommer hem nästa helg. Spännande!

Nu ska jag släpa med tröttfisen ut för en kissrunda och sen kolla tv och ta det luuugnt.

Börjar se ett slut på mina tre pågående kurser nu, fick en väldigt trevlig feedback på den sista inl.uppgiften i RoB (den kurs jag tycker är svårast överlag) så det kan jag tänka på när det känns motigt. :D





Minifrallaträff imorgon. :)

Ska åka och träffa Doris och Erika imorgon för en playdate, hoppas att tjejerna gillar varandra, Ada kan vara en riktig liten morrhoppa, men oftast är det bara hemma (inomhus) hon är ett farligt vilddjur, på bortaplan brukar hon vara en riktig fegis. :) Det går nog bra, hon har aldrig varit elak mot eller bråkat med andra hundar någon gång (oftast tycker hon att de är väldigt spännande och roliga, om de inte är för små eller stora, lagom är bäst, helst ska det vara frallor), katter däremot får passa sig så de inte åker på stryk.

Blir en bra uppvärmning inför stora fralleträffen i Hagaparken nästa Lördag, då mamma o pappa ska följa med o titta på alla galna frallegrisar. :)

Var ute i skogen idag och sprang längs stigen (med Ada lös) och hoppade över några nedfallna små träd, Ada råkade landa snett på en sten precis efter ett hopp. Men det verkar inte som att hon gjorde illa sig, hon lyfte lite på benet och satt och såg ynklig ut precis efteråt men sen travade hon på som vanligt igen, hoppas hoppas att hon inte skadde något inne i knät eller höften. :S Hon verkar inte alls ha ont nu så det var nog bara en tillfällig smärta. Ska hålla extra koll på henne nu så det inte blev ngt knas med benen.

Jag har ätit massor av marinerad vitlök (det är ju så gott!) och fått en massa kliande utslag i ansiktet. :( Jag tål nog inte vitlök, inte i så stora mängder iaf. Ser inte klok ut just nu.

Var in på Djurmagazinet igår och såg en mjuk hundsäng som jag vill haaaa!! Tyget den är gjord av ser ut precis som mitt nya överkast, ljusbeige med vita stjärnor. Sååå fin!! Julklappstips!







Dalarna.

Har varit här i någon dag nu, händer inte speciellt mkt, men det är bra. Pluggar och är ute med hunden, typ allt jag gör. :)

Idag ska jag gå ner på byn o köpa brieost och mineralvatten, blev -väldigt- sugen på det, helt plötsligt. :S

Fast först, äta lite mat o se över pluggsituationen. Tror jag ligger ok till, det kunde ha varit bättre men så fasligt mkt efter tror jag inte att jag ligger. Hoppas jag. :/

Förresten, Ada trivs och har tagit på sig uppgiften att sätta katterna på plats, för minsta lilla. Bäst hon passar sig, kattklor är vassa...



RSS 2.0