GMO - fan vad sjukt.

Såg precis en dokumentär om GMO och dess effekter. Helt sjukt att det får användas och säljas när det inte är testat ordentligt och varför är det inte testat? Jo, för det KOSTAR för mkt. och antagligen så vill inte företagen att det ska dyka upp en massa obehagliga sanningar om GMO för då kan de ju inte längre sälja skiten och tjäna en massa PENGAR (för det är ju det viktigaste i livet :S). Dokumentären var full av idioter, stora som små, gemensamt för dem alla är att de är själviska jävla egon som tror att de kan leka Gud, och lyckas med det. Eller så skiter de bara i vad som händer med andra och framtiden så länge som de kan tjäna mkt. PENGAR på sin GMO-soja, GMO-majs, GMO-raps osv.

Och i Canada var det ju totalt jävla sjukt, där hade ett företag patent på sin GMO-raps och kunde med lagens hjälp ta över andra jordbrukares fält och skördar bara för att deras GMO-raps hade förpestat de "vanliga" odlarnas fält genom att frön och pollen hade spridit sig i luften. WHAT?! Så sjukt!

Och stackars kossor som hade blivit iproppade GMO-majs av en intet ont anande bonde (idiot) och sen fått grå diaré och därefter dött.

Och Brasilien, hur jävla lama är dom egentligen?! Det är förbjudet att odla GMO-grödor där men bönderna gör det ändå, varför? Jo, de vill tjäna mer PENGAR. Och nej de kommer inte sluta med att olagligt odla GMO-soja förens någon tvingar dem att sluta. Hallå, Brasilianska staten, vart håller ni hus?! Det är förbjudet med GMO hos er, bränn ner böndernas fält och sätt dem i fängelse! Men nej, det är klart, eftersom Brasilien nu är världens andra (tredje?) största producent av GMO-soja så kan man ju inte bara ta bort den STOOORA inkomstkällan, för då förlorar ju landet en massa PENGAR.

*SUCK*


Det är fan rätt åt oss om jorden går under och om alla ungar som föds blir missbildade slemhögar (om man ens kan producera ungar i framtiden pga. att all GMO-skit och annan idiotisk skit folk håller på med förstör reproduktionsförmågan).




Kommentarer
Postat av: Pluppan

Hihi.. är du arg?

Jag såg en dokumentär om kloning, selektiv avel och genmanipulering förra veckan och efter det var jag så glad över att jag var vegetarian. Det var fruktansvärt vidrigt med Belgian blue, kaniner som lyste grönt i mörkret och hönor utan fjädrar. BLÄ! Nä.. jag ska nog skaffa egna höns och göra potatisåker av ängen bredvid. =P Sen ska jag vara självförsörjande. Blir lite drygt bara att jaga quorndjuret, det är så skyggt. =)

2008-09-04 @ 22:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0