Roligt samtal.

Igår var vi i Kungens Kurva för att inhandla en liten mini-dammsugare. När jag stod i affären så ringde min mobil, det var en dam från mitt gamla stall som ville höra om jag var intresserad av att bli medis på hennes nya kuse. :) Jag ska åka och titta på hästen i fråga om någon helg, han har inte kommit till Sverige än. Spännande! :D Väldigt kul att hon tänkte på mig också. :) Det är en 3-årig Frieser som kommer direkt från Holland.

Nu ska vi åka till E o B och gå ut med Ada, tar med fiskeutrustningen också och ser om det finns någon fisk nere vid Stäket.

Vanskött...

...blogg det här.

Den har nästintill avlidit av näringsbrist. Inget nytt här på jättelänge.

Jag jobbar, kommer hem, sover, jobbar osv. Allt rullar på, händer inte speciellt mkt, vi hittar på småsaker på helgerna, förra helgen var vi i stan med M och hjälpte honom flytta ett bord och två stolar från Drottninggatan till Nybrogatan. Sptaserade sedan runt i stan och köpte lite lypsyl och annat på Yves Rocher, jag älskar deras lypsyl, men bara det rosa och det gula, de andra sorterna luktar och smakar konstigt.

Vi ska ta ut Ada på en långis snart. Vi ska gå till Kummelnäs, ett fint område som ligger här bredvid och kolla på lite hus som är till salu, bara gå förbi och se om vi ska bemöda oss med att gå på visning eller ej, om det är värt det. Det finns så mycket skit till salu.

Ada funkar bättre på jobbet, jag har tagit på mig ansvaret att köra bort den andra hunden om jag ser att han besvärar Ada, det gjorde susen, hon är inte alls lika sur längre. Hon blev nog väldigt frustrerad när hon försökte säga ifrån men han tog det inte på allvar utan såg det som en rolig lek och bara fortsatte jaga henne ännu mer. Nu är hon lugnare och ligger mycket i sin lilla bur vid mina fötter och sover.


Hemma.

Det var jättekul i Gnesta!

Kräftskiva, snaps, öl, grillat, cider, drinkar, hundar, folk, fästingar, bark och mossa i en salig blandning. Ada fann sin inre vildhund och ylade för första gången någonsin (?). Hon tog på sig uppgiften att sitta vaktpost vid staketet på altanen, spanade ner från berget mot vägen och morrade/skällde/grymtade och ylade när det åkte/gick förbi obehöriga personer. Hon tuktade även sin chihuahua-kompis, fick två fästingar och tog årets första riktiga dopp.

M blev askalas och tappade (såklart) sin sprillans nya/fina/dyra mobil på berget så den gick i tre delar, antastade alla upptagna fruntimmer på festen och stod sedan och kräktes och ojade sig utanför vår stuga ett bra tag innan vi fick honom i säng.

Jag ramlade framstupa ner för berget första kvällen, berodde på en blandning av mörker, ovana och snaps, slog upp knä/hand/fot och sabbade mina älsklingsleggings. :( Men jag lyckades på något mirakulöst sätt rädda ciderburken jag höll i handen från att spillas ut...

R pimplade mest öl hela tiden, åt cheezballs och tog det lugnt.

J bröt benet, igen, när han försökte simma efter några varma timmar nere vid stranden. Han fick åka in och gipsas och var sen tillbaks hos oss lagom till grillningen.

Nu har jag varit på jobbet, där det fortf. är sjukt mkt att göra och skulle helst gå och sova nu, jag är sååå trött, men jag måste laga mat att ha med till jobbet imorgon, gå ut med Ada och fixa lite annat så det dröjer nog innan jag kommer i säng.


Nu sticker vi...

till Gnesta. J som har sommarstuga där. Det kommer en massa folk som ska vara där i helgen. Vi och M bland annat.

Kräftskiva, sola och bada, Ada ska leka med sin Chihuahua-kompis. Kan bli kul! :)
Grönan.

I Söndags var vi på Grönan nästan hela dagen. Lady Gaga spelade och det var sjukt mycket folk där. För mkt för att man skulle kunna åka karuseller, en timmes kötid på nästan allt. :S
Bildbevis, usel bild, stod för långt bort men det var omöjligt att ta sig längre fram, helt packat med folk.


Många roliga "kostymer".


En till och...


...en till.


Den här typen fick vara hos E o B.
RSS 2.0