Bilder från julen.

Ada firar jul i Dalarna.

 

Letar paket...

 

Hon hittade ett!

 

Lyckades öppna det helt själv.

 

Ville nog ha min kusins paket också...

 

Mamma var utklädd till tomtemor, snyggt va? Peruk och allt...

 


Nytt år.

Första dagen på nya året har varit seg. Vaknade flera gånger i natt, svårt att sova, varmt och oroligt. Bakis men inte lika illa ställt med mig som med R, M och Ada. De har varit helt däckade hela dagen.

Igår var jag och Ada hos en av mina arbetskamrater. Vi -gick- dit och det var lagom kul, kallt, snöigt och folk skjöt raketer överallt, det stod en idiot till människa på gångvägen och sköt, hon slutade inte ens när jag skrek "Nu får du fan låta bli att skjuta!" när jag skulle gå förbi. Smällde raketer ovanför huvudet på Ada och hon blev arg, ville attackera dem. Skönt att hon reagerar så och inte blir livrädd och vill springa och gömma sig iaf.

Väl framme hade vi whisky-provning och jag hade bara ett rätt av fem möjliga när jag skulle gissa vem som var vem. Tur att jag iaf kunde känna igen min egen whisky. Alla hade tagit med egna whiskysorter till provningen.

R var med M och D på en fest, sen var det meningen att de skulle dra till stan men det blev aldrig av. De kom hem runt 3 och jag lite senare.

Ada drack lite öl och hon var helt galen i min "Silk Stocking" (gräddig tequiladrink). Jag visste inte att hundar gillar tequila?

R, M och Ada har slappat hela dagen, jag har diskat, tvättat, lagat mat och fixat lite här hemma.

Imorgon ska jag till stan för att göra synundersökning! Yey! Kul! Äntligen! Jag har så ont i ögonen nu när jag använder mina glasögon så det ska bli skönt att kolla styrkorna och få nya brillor. :D Nästa helg ska jag göra undersökning för linser. :)


RSS 2.0