Vi lever!

 

Idag går vi på födelsedagskalas. D fyller 28 år!


Ada har varit krasslig, vi var till vetten i Onsdags och gjorde undersökning, tog blod- och urinprov, de hittade inget konstigt. Hon vägde 11,75 på deras våg, då hade hon ätit lite halvdåligt pga sitt dåliga mående.

Hennes symptom var väldigt märkliga. Hon darrade, hukade och såg ut som att någon skulle slå henne, visade vitögonen, skrek ibland när man lyfte upp henne, lade sig på sidan när man pratade med henne, ville inte gå på promenaderna ibland men när hon väl gjorde det så rörde hon sig helt normalt förutom att hon var spänd i kroppen... Hon hade bra aptit och var bra i magen. Vetten hade ingen aning om vad det kunde vara, ev. ett virus trodde hon. Nu är hon helt normal igen. Har haft likadana symptom två gånger tidigare under de senaste månaderna men då gick det över på någon dag (första gången) på en timme (andra gången). Denna gång höll det i sig i flera dagar, mattades långsamt ut tills hon var normal igen.

Nu mår hon iaf bra och det var ju iofs bra att de inte hittade några fel på henne, men det hade varit skönt att veta vad symptomen berodde på. De trodde inte att det var ryggen, fästingsjukdomar, mask eller ngt annat jag frågade om. MÄRKLIGT!!

Var på IKEA idag och köpte ett bord och en pepparkvarn som jag varit sugen på länge. Lämnade tillbaks ett hundhalsband på HÖÖKS som hade spruckit i en svetsning i en ring och fallit sönder. Först ville de inte ta tillbaks det och påstod att det hade fastnat i ngt och slitits sönder! För de hade ju aldrig fått en reklamation på ett sådant halsband tidigare. Men jag förklarade att det absolut inte hade fastnat i ngt utan bara släppt i svetsningen på en vanlig koppelpromenad. De var tvungna att ringa sin butikschef för att fråga om de fick godkänna reklamationen!! Har aldrig varit med om sämre bemötande!! Halsbandet var bara 6 månader (och inte använt varje dag), så det var verkligen inte utslitet... Dessutom säkerligen gjort för större hundar än Ada då hon har stort huvud och behövde en stor storlek. Ska sluta handla på HÖÖKS när det knappt går att reklamera defekta varor.
Köp inte det här halsbandet!!

 

FIN!!


RSS 2.0