Blir nog Tyskland iaf...

München. Verkar vara en bra stad med mycket inom räckhåll, man kan besöka Dachau, Eagles Nest, kolla på BMW-museum, gå ut på schyrriga krogar, prova vin på vingårdar och titta på ölhallen där Hitler höll sina första tal. :)

Flygbiljetter är ganska billiga, hyrbil blir också rätt billigt, sen tillkommer ju soppa och boende (vi tänkte ta in på olika B&B). Kan bli kul, om det blir av. M verkar taggad iaf!






Kommentarer
Postat av: Pluppan

Tyskland låter skoj, själv ska jag skjutsa upp våran inneboende till Sundsvall så det får bli min semester. =) Sen ska jag gömma mig i byn resten av veckorna och undvika att träffafolk. Haha.. man blir ju verkligen folkkär av att jobba i butik! ;)



Jag läser Jenna Jamesons Att älska som en porrstjärna. Tycker det är intressant att se vad som döljer sig i hennes huvud. Den är bra skriven också. =) Har du läst den?



Nu blir det mat och promenad och mek med bilen innan jag rasar i säng. Hoppas allt är prima i Sthlm. Har du hört nå mer om träbitarna. Kan ju inte vara speciellt seriöst at säga att du ska kompenseras och sen händer ingenting. Typsikt dåligt. Och kan det vara fler än du som har gnällt?



Hoppas det löser sig! Ha det fint och klappa på Söt-

Ada! Kram!

2008-06-25 @ 20:11:53
URL: http://pluppelinda.blogg.se/
Postat av: Linnéa

har ni vägarna förbi skåne är ni hemskt välkomna in på en fika eller middag..:)

2008-06-25 @ 22:37:17
URL: http://www.lillafroken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0