Fan vad skönt att Ryssland vann!

Vi hejade ju iofs på Frankrike som hade överlägset bästa låten och framförandet, men hellre Ryssland än Grekland eller Ukraina. Förstår att ingen röstade på Sverige för det var ju ett skittråkigt framförande och kass låt. Men ryssen iaf. han var ju med 2006, tyckte väl att vi kände igen honom och hans roliga uttal, som dock har blivit bättre... Låten från 2006 var bättre än den han vann med i år fast framträdandet med konståkaren var ju skitkul! Man bara väntade på att han skulle åka över hans nakna tår med skridskon så det skulle spruta tår åt alla håll o kanter! O så såg dom ju verkligen ryska ut allihopa... :)

Seg idag, var så varmt i morse så jag skippade stallet på morgonen, bara obehagligt att rida när det är kvavt o soligt, ska snart åka dit, ville ha med R men han vill inte följa med idag o bygga hinder. :(

Ada blev attackerad av grannmonstren nyss, från ingenstans kom de rusande med kopplen släpande o skällde o hoppade som galningar framför ansiktet på Ada, o hon stod bara o såg förvånad ut. Tur att hon är så snäll. :) För om hon ville så kunde hon ha strimlat dem.













Kommentarer
Postat av: m

Hej! p tycker att du måste vårda ditt språk!!

(ska han säja!). /m

2008-05-25 @ 21:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0