Var på whisky och ölmässan igår.

Idag mår jag prima! Jag var lite orolig igår, det blev mycket provsmakning... Rätt rund under fötterna när vi gick därifrån. Det var jag och två arbetskamrater och en av pojkarnas sambo som var med. Trevligt sällskap och kul var det!

Idag har jag agerat chaufför;, pappa, min största lillebror, R och M fick skjuts till mässan. Sen blir det hämtning ikväll. :D

Jag vet inte vad jag och Ada ska göra ensamma i flera timmar, jag har blivit så van vid att ha folk runtomkring mig så nu när jag är helt allena så är det lite mysko, vad gör man? Så mycket tid och så lite sällskap. :( Skall måla vid diskmaskinen (15minuter) och sätta in några kort i en ram (15minuter till), sen är jag klar med alla projekt. Mycket dötid.

Var in på Granngården idag och köpte ett par Mountain Horse Stable Jodhpur, jag har lääänge velat ha ett par sådana skor och nu kände jag att det var rätt att slå till på ett par, skall inte ha dem i stallet utan när jag är ute med Ada. :)

Idag hände något sjukt, när vi skulle åka till Värmdö såg jag att porten mitt emot oss var helt sönderslagen, gick dit och frågade de två gubbarna som stod där vad som hade hänt. Tydligen så var det någon dåre som hade gått berzerk i morse (med en vägghängd-askkopp) på TRE portar i området, allt glas var krossat, och hela entrédelen består av glas... Enligt gubbarna så bor människan inte här och han hade inte gett sig på någon levande varelse. Tur det.

Nu ska jag ta tag i mina små projekt och sen ge mig ut på en promenad i betongförorten (som det här området kallades i veckans Lyxfällan). ;)

Lördag

Idag ska vi åka på Frallaträff, hoppas att det kommer någon, det är på ett nytt ställe nu, hoppas att det kommer lite folk iaf så man slipper vara där helt själv.

Sen blir det en väng till Forum, mamma och pappa skulle kolla på ngt där. Efter det ska mamma till stan och träffa barndomsvänner och äta middag med dem. Vi ska väl skjutsa henne dit och sen göra färdigt projketen vi börjat med i köket, tillsammans med pappa. Sätta upp en kastrullhylla och klä in diskmaskinen, det är ett mkt komplicerat projekt, tusen små brädbitar som skall passas in, som ett jäkla pussel. :S När det är klart kommer det kännas så bra, har gått och tänkt på det i hur många månader som helst. Sönt att få det överstökat.

Nu, frulle.Ingen Håkan. :( :( :(

Fick problem med kameran och såg att garantitiden gick ut igår så jag kände mig tvungen att ta tag i det problemet på en gång. Så vi missade Håkan. Kul, stå och grejja med krånglande kamera på fritiden OCKSÅ och även missa Håkan. Verkligen underbart... Men jag hoppas att jag får fler chanser att se honom, för det är ren och skär lycka varje gång. :D

Idag har vi gjort massor av saker. Varit på banken och haft ett lååångtråkigt möte. Sen har vi kollat på ett hus som det är visning på nästa helg, vi ville se området och hur långt bort det låg så vi gled förbi med bilen och glodde. Har fixat med lånebilen och det trasiga avgassystemet, sågat till brädor som vi ska sätta i köket, bla. bredvid diskmaskinen där det är en massa glapp överallt för tillfället. Ja det har varit så sedan vi installerade den, och det var väl kanske ett år sedan, eller mer... Sådana där tråkiga och krångliga saker som inte ligger högst upp på "att-göra-listan". Men nu har vi sågat till allt iaf. och jag har köpt en låda med skruv på Jula så jag kan sätta fast allting utan att använda superlim. 1700 skruvar, det räcker resten av livet.

I kväll såg vi "Maria Larssons eviga ögonblick" och den var helt okej. Vi såg en annan film för ett tag sedan, "Kandidaten", dansk, den var riktigt riktigt bra! Och en film med Clintan; "Gran Torino", också riktigt bra. :)

Nu ska jag lägga mig, har huvudvärk och är tröööött. Ska upp i tid i morgon, då är det öppet hus på Hundstallet som gäller. Träffa C som har flyttat hem igen, det var ett tag sedan vi sågs, ska bli KUL! Och det ska bli riktigt kul att besöka Hundstallet, det har jag velat göra i flera år, det har bara inte blivit av. :)

Snuttisen.


Mycket.

För mycket att göra på jobbet nu, MASSOR som jag ville göra idag men inte hann. :(

Till helgen ska jag försöka laga avgassystemet till bilen, Escorten, det har lossnat.

Imorgon blir det HÅKAN!!!! :D :D :DRSS 2.0