Jag har hittat en jacka!

Vad trött jag har varit den här helgen, eller inte direkt trött, utan bara less på allt, jag har inte orkat göra någonting. Var till Forum och Sickla med M och R i Lördags och sen åt vi thaimat. Hittade äntligen en vinterjacka, lång och lagom varm för det här klimatet, blir det jäääättekallt, typ 25 minusgrader, kan jag alltid ta på en extra tjock tröja.

Fjällräven Kodiak Parka

 

Såhär ser vårt kök ut för tillfället, eller ja, nästan, vi har städat bort allt damm och annan skit:

 

 

 

Nästa helg bär det av upp till Dalarna. Var lääänge sedan vi var dit och hälsade på, ska bli KUL!!

 

Jag har planer på att införskaffa en MP3-spelare. Vet inte om jag ska köpa en Iriver E30 med 8gb eller en Coby MP-888 med 8gb. Batteritiden är 52h på Iriver och bara 12h på Coby, men Coby är mycket tunnare och den har jag provat på MediaMarkt. Irivern har jag inte ens sett ett webbtest på än då den är så ny. Jag vill helst se hur menyer, knappar osv. funkar innan jag bestämmer mig. Någon som har några bra tips när det gäller MP3-spelare?

 

 

 


Inget hus.

Var på visning igår på ett hus som var väldigt lovande. Men det var inget för oss såg vi när vi var där och undersökte allt i detalj. Gammal vattenläcka under duschen kunde man se när man kröp in i grunden, den var inte direkt åtgärdad heller såg det ut som, duschens ytskikt var sprucket osv. Det var ett väldigt välskött och fint/mysigt hus men för dyrt och inte någon bra tomt eller parkeringsmöjligheter, man skulle nog behöva lägga en 500 000kr till på det för att fixa allt som var i behov av fixning.

Provade en vinterjacka ute på Intersport på Värmdö också som snälla C hade ringt och lagt undan åt mig, tyvärr var den suuuperlång i ärmarna i stlk 38 och lite för tajt över höfterna i stlk 36. Så det blev inget köp av varm/lång vinterjacka för mig. :( Jag har kollat Stadium, Intersport, Team Sportia, Hi Sport osv. men det verkar inte finnas ngn. varm jacka/parkas som passar min kropp. :(

Nu ska jag göra pannkakor/crêpes och sen slänga mig i soffan.

Förresten, vi rev ner allt kakel/gammal sättmassa i köket igår. Nu är det "bara" uppsättning av nytt kvar. :D
Nästan frisk.

Nu mår jag mycket bättre, så gott som frisk. :D

Igår gjorde vi inte så mkt, var ut på promenad i Lännersta med Ada och sen åkte vi till stan och kollade på M´s nya möbler, fina. :) Tog en promenad runt Stureplan och tillbaks, Ada blev nästan kidnappad av en uteliggartant som (för tillfället) bodde på Birger Jarlsgatan.

Kvällen avslutades med jordgubbskräm och en film om IRA, "Fifty Dead Men Walking". Den var sevärd.

Idag struntar vi i visningarna, det var ju iaf inget av objekten som var intressant. Vi åker och köper lite lister och färg till köket istället. Det verkar vettigare än att slösa tid på husvisningar där husen iaf inte är ngt för oss.

Hoppas att vi hinner med en lååång skogspromenad också.


Idag mår jag... Inte så bra. :(

Jag har blivit förkyld. Först hade jag tandvärk i en vecka, eller tandvärk och tandvärk, jag hade ont som fan i munnen pga. en visdomstand som hade bestämt sig för att börja växa lite till. Nu har det nästan gått över men då har istället en hemsk förkylning börjat istället. :( Inte kul.

Idag gick jag och Ada till jobbet, en mycket rask promenad på 40 minuter. R öppnade på sitt jobb och Escorten har jag lämnat tillbaks till svärfar så jag hade inget annat val. Rätt skönt att ta en morgonpromme i det friska höstvädret, om det inte hade varit för förkylningen. Får se om jag tar mig till jobbet imorgon eller om jag måste stanna hemma. Känner jag mig sämre än nu så måste jag stanna hemma, jag kan inte koncentrera mig om det blir värre än såhär, när man är tung i huvudet och lite kvalmig går det bara inte. Lika bra att stanna hemma då, fast jag hoppas att det är bättre imorgon, hur ska de klara sig utan mig? ;) Och så missar jag ju Fredagsmyset också om jag inte går dit. (Chefen/Pappa-Lasse bjuder på lunch, varje Fredag)

Jag har fått en kamera från jobbet, en Nikon D-80 + Nikon 18-70mm-objektiv, som jag ska försöka lära mig fota med. Jag kan ingenting om att fota med systemkamera, så det kommer bli en utmaning. :D Kul sen när jag fått koll på hur man ska göra för att ta riktigt proffsiga bilder. :) Jag har köpt till en kameraväska, ett SDHC 8GB och en SDHC-läsare, läsaren hittade jag (ny) på Tradera, ropade in den för 32kr inkl. frakt och allt. Den är supersnabb och bra! :D

Husjakten fortsätter, vi ska på tre eller fyra visningar på Söndag, får se hur många vi orkar med. Inget av objekten är egentligen något för oss, eller jo, kanske ett, men bara kanske. Att det ska vara så svårt att hitta ett bra, eller iaf ok, hus i rätt prisklass! :(

Nu ska jag gå ut till R och Ada ute i soffan.


RSS 2.0