Idag mår jag... Inte så bra. :(

Jag har blivit förkyld. Först hade jag tandvärk i en vecka, eller tandvärk och tandvärk, jag hade ont som fan i munnen pga. en visdomstand som hade bestämt sig för att börja växa lite till. Nu har det nästan gått över men då har istället en hemsk förkylning börjat istället. :( Inte kul.

Idag gick jag och Ada till jobbet, en mycket rask promenad på 40 minuter. R öppnade på sitt jobb och Escorten har jag lämnat tillbaks till svärfar så jag hade inget annat val. Rätt skönt att ta en morgonpromme i det friska höstvädret, om det inte hade varit för förkylningen. Får se om jag tar mig till jobbet imorgon eller om jag måste stanna hemma. Känner jag mig sämre än nu så måste jag stanna hemma, jag kan inte koncentrera mig om det blir värre än såhär, när man är tung i huvudet och lite kvalmig går det bara inte. Lika bra att stanna hemma då, fast jag hoppas att det är bättre imorgon, hur ska de klara sig utan mig? ;) Och så missar jag ju Fredagsmyset också om jag inte går dit. (Chefen/Pappa-Lasse bjuder på lunch, varje Fredag)

Jag har fått en kamera från jobbet, en Nikon D-80 + Nikon 18-70mm-objektiv, som jag ska försöka lära mig fota med. Jag kan ingenting om att fota med systemkamera, så det kommer bli en utmaning. :D Kul sen när jag fått koll på hur man ska göra för att ta riktigt proffsiga bilder. :) Jag har köpt till en kameraväska, ett SDHC 8GB och en SDHC-läsare, läsaren hittade jag (ny) på Tradera, ropade in den för 32kr inkl. frakt och allt. Den är supersnabb och bra! :D

Husjakten fortsätter, vi ska på tre eller fyra visningar på Söndag, får se hur många vi orkar med. Inget av objekten är egentligen något för oss, eller jo, kanske ett, men bara kanske. Att det ska vara så svårt att hitta ett bra, eller iaf ok, hus i rätt prisklass! :(

Nu ska jag gå ut till R och Ada ute i soffan.


Kommentarer
Postat av: m

Hej! Kul med en kamera! Då kan du skicka lite objekt du tagit.. M

2009-10-08 @ 21:46:10
Postat av: Linda

Krya på dig Sara! Roligt att du skriver lite ibland. =)Jag hoppas att ni hittar ett hus som passar er. Jag och J letade ju inte länge utan snubblade över det här av en slump.. Men det blir nog bra bara det blir målat. (och renoverat en massa!!!)Må gott och ha en fin helg!!

2009-10-08 @ 21:52:37
URL: http://pluppelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0