Sommarvärme.

Jisses vad varmt och kvavt det är. Följde precis M (som är ledig den här veckan eftersom han har slutat på Carnegie o börjar på HB nästa vecka) till Centrum och jag är helt slut, såg att det är 22,1 grader i skuggan och över 23 här inne i lägenheten. Inte undra på att man är svettig som en gris. Men det som är konstigt är att det knappt är någon sol ute. Mulet men ändå så varmt, kanske blir åska?

J verkar vara jäkligt illa ute, det kommer bara fram mer o mer skador, nu såg de att han har krossat skulderbladen och ena foten. M hade varit o hälsat på honom på Karolinska o han ligger på intensiven i ett mörkt extra varmt rum i respirator o fullproppad med droger, två sköterskor som övervakar hela tiden och massor med apparater och skärmar inkopplade. Det ser ut att dröja tills vi kan hälsa på, nu är det nog inte ens någon idé eftersom han är nersövd, i respirator o riktigt dålig.

Ada lekte med en Cavaliertik på 8 månader igår. Hon jagade den runt runt runt men den verkade inte ta illa upp, sen när vi skulle gå hem så var hon så trött så hon inte ville gå utan bara la sig på gångvägen hela tiden. Fast när hon såg något spännande längre fram så var hon helt plötsligt inte trött längre och sprang på som vanligt... Hon är lurig den där typen.

I Lördags var vi hos E o B och deras grannar har tagit över en 11månaders Schäferhane, när Ada träffade honom var hon inte alls lika tuff som igår. Sprang iväg när han närmade sig, gömde sig och gnällde o pep hela tiden. Fegis. ;)

Kommunikationskursen börjar idag men boken har inte kommit än, den ska vara skickad så den kommer nog snart, förhoppningsvis idag.

Redan fått solexem fastän jag inte har varit ute så mkt i solen, händerna är helt prickiga. :(



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0