Löp, skola och Drottningholm.

Jaha, nu var det ett tag sen jag skrev, har haft en massa att göra, skolan är inte nådig just nu, MASSOR med uppgifter som skall göras, sidor som ska läsas och inlämningsuppgifter som ska bli klara, känns som att det är högre tempo nu mot förra terminen. Skönt att jag inte ska läsa Projektarbete iaf, slipper 100 poäng där, har ju redan betyg i den kursen. :) Fick veta för ett tag sedan att vi ska få möjlighet att läsa SPCS vid sidan om de vanliga kurserna, JÄTTEBRA!!

Vi var till Drottningholm och hundöarna i Lördags, Ada blev chockad av alla lösa STOOORA hundar (alla hundar där var mkt. större än henne och ingen fralla fanns det att leka med heller, lite trist) som galopperade emot henne och nosade på henne när vi kom in till den innersta ön, men sen gick det bra och hon var jätteduktig och väluppfostrad. ;) Följde efter oss överallt och det gick bra med alla hundarna, ingen som var elak eller så.

I Söndags började hon löpa så nu väntar väl tre-fyra veckor av tikskydd och koppelpromenader. Hon blöder inte lika mkt nu som förra löpet, hoppas det håller sig såhär och att det blir kortare blödningsperiod nu, förra gången blödde hon floder i tre veckor... Hon är tröttare än vanligt och ligger mest på soffan och sover. Söt. :)

Tack för alla snälla kommentarer om överkastet och designen förresten! :D

Tog några bilder vid Drottningholm (med mobilen, glömde kameran hemma, som vanligt) och så hittade jag en gammal mobilbild som var lite rolig också:


Ada hälsar på kungens får, missade att ta kort när de snosade varandra i ansiktet. På den här bilden började fåret stånga mot Ada...



Ett stycke fårskalle.



Slottet var väl ok.



Ada inspekterade de gamla vattenfallen.



R klev helt plötsligt in i himmelriket... (bilaffär bredvid fåren)



Vi hälsade på E o B, Ada hittade Bollen med stort B.



Ville inte leka trädgårdsstaty.



Bild från i somras, det ligger ett lyckligt litet franskbröd bakom en av kartongbitarna. Farbror D hade tagit hem en stor kartong med lax, Ada hjälpte till med att strimla kartongen så den gick ner i soptunnan.




Det är någon/några som snor fälgar från bilarna på vår parkering, vi har sett fem bilar hittills som har stått uppallade på bilbatterier, mjölkbackar och lastpallar, utan hjul och fälgar. Man bara går och väntar på den dan då vi hittar vår bil utan hjul... Obehagligt. :S





Kommentarer
Postat av: m

Hej! skoj att se lite nya bilder på lillpluttan Ada.

Jag förstår att hon har roligt med tuggandet av kartongen..... M

2008-08-26 @ 18:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0