HELG, kallt, sol, popcorn, plugg och semlor.

När jag o Ada skulle ut på första promenaden för dagen kollade vi på termometern för att se hur mkt vi skulle klä på oss och gissa om vi blev förvånade när vi såg att det vara -7 grader ute! Så kallt har det ju inte varit på hela vintern, typ. Och solen skiner idag också. Igår fick vi någon millimeter snö så vintern kanske är påväg?

M kom förbi med semlor igår, kors i taket! Så semlor och kaffe blev det igår kväll + film. Vad var det vi såg, hmmm, jo just det, en film om dvärgar som inte var sådär jätterolig. "Tiptoes" hette den. Se den inte.

Idag ska jag kolla mer film , en gammal favorit som "Constantine" kanske, och äta popcorn som jag fick i födelsedaspresent av C. :) Tulpanerna, som jag också fick av C, är jättefina och lyser upp hela köket!

Jur.provet igår var lite småknepigt, inga självklara svar på vissa frågor. Men jag tror det gick bra. På Måndag börjar Företagsekonomi, det blir nog kul. :)

Jag har mungbönsgroddar under tillverkning i köket, det ser ut att bli många! Först var det inte så mycket men det bara växer och växer i burken, jag kanske måste dela upp det på två bukar snart. Gott ska det bli iaf!

Massor av Excel-uppgifter att göra, ligger efter, så idag blir det måååånga sidor att ta sig igenom i den boken om jag ska hinna klart till på Söndag.

Imorgon ska jag o Ada kanske ut o åka buss o tunnelbana, till Sumpan. Eller så får R köra oss om han också vill följa med o äta världens godaste vedugnspizza o min superstarka latte från C´s espressobryggare. :) Jag längtar!

Jag har använt min motionscykel massor den här veckan, kanske kommer den till användning idag igen, om jag känner mig duktig. Kan behövas, så mycket pizza, kakor, semlor och paj som jag äter!

Hoppas att "Life of Grime" går på tv idag, jättekul serie. Man får se hur snuskigt det är på restauranger och hemma hos folk. Jo, 12,30 på 9:an är det idag igen. Nu ska jag göra lunch och ta en paus från datorn.









Jippi! Vi har snöstorm! Kom precis hem från en promenad med Ada o när vi var ute sken solen o det var jättefint väder. När vi kom in i lägenheten försvann solen och det började toksnöa, helt vitt ute i luften! Hoppas att det kommer MASSOR av snö!








Kommentarer
Postat av: mamma

Hej ! Ni har fullt opp,du och Sara. Hur motionerar hon, när du cyklar ? Skaffa springband åt henne kanske, som Cesar kör med. Här i Säter var det också kallt imorse och solen lyser. Härligt, vi går mot ljusare tider....

2008-02-15 @ 14:02:37
Postat av: mamma

Hej! Jag menar att du och Ada har fullt opp. Jag är trött och har nyss kommit hem..Hjärnsläpp!!!

2008-02-15 @ 14:05:08
Postat av: Sara

Nej Ada motionerar inte, för liten för det än, hon tittar bara på och nosar på tramporna, men det har hon slutat med sen hon råkade komma för nära och fick sig en liten smocka på nosen av trampan. ;)

2008-02-15 @ 14:54:01
URL: http://adaosara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0