Hämta bilen, köpa medicin & schampo. NU.

Ficusen är klar, de ringde från verkstan nyss, måste gå och hämta innan 14,30, då de stänger.

Sen ska jag kolla om antibiotikan de skrev ut hos vetten igår finns på apoteket i Centrum eller om jag måste åka till Gurra eller Sickla för att hämta ut den, och om de kan ta hem schampot som Ada ska ha mot sina utslag. Finns på apotekets hemsida men har aldrig sett det i butik.

Lagt ut skolböckerna till försäljning, hoppas ngn vill ha dem för det skulle inte sitta fel med lite pengar nu, vetten igår kostade 3200kr (skrap o biopsi). O jag ligger redan ute med 2300 eller vad det nu var det kostade hos vetten för en månad sen...

Nä nu ska jag gå ut med Ada som har små rosetter (stygn efter biopsier) här o där på kroppen men inte verkar bry sig om dem som tur är... Just det ja, de hittade inga demodexkvalster i skrapen igår så de tog biopsier som skickades iväg för analys. Får svar om en till två veckor. Då ska vi på återbesök o plocka stygnen också.

Vetten tyckte att det var jäkligt konstigt att de i Saltis hade skrivit ut Kefavet eftersom det tydligen inte funkar så bra då bakterierna har blivit resistenta mot den, nu ska vi köra en annan antibiotika som ska funka bättre.

O vetten sa att hon aldrig gjorde skrap utan sedering för man tar ju i o klämmer ihop huden jättehårt för att trycka upp kvalstren o sen skrapar man rätt djupt med skalpellen också så att de inte hade sederat i Saltis verkade hon tycka var helt korkat, likaså att de hade tagit blodprov för rävskabb då vi hade gett Stronghold varannan vecka tre gånger. Det tar en ev. rävskabb o mjällkvalster så det var onödigt sa hon.

Kul att det vet.besöket var helt bortkastade pengar. NOT! Rätt skrämmande att vetten på Solsidan sa att Stronghold tar en ev Demodex också för det gör det ju inte. Advocate är väl det man använder för Demodex. Är de verkligen utbildade där borta?! Hjälp, man blir ju mörkrädd!!

Nöjd med den vetten vi har nu iaf. hon tog god tid på sig (verkade inte ett dugg stressad fastän hon hade fler patienter efter oss) o förklarade o lyssnade på vad jag sa. Var lugn o noggrann. Frågade också hur vi ville göra med saker o ting o körde inte över en. Ada var mycket lugnare också, fastän hon satt o skakade så hade hon inte panik som hon hade på Solsidan.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0