Bilfan ska in på verkstan.

Men inte förens i början på Juni.

Som tur var så har vi 12 års rostskyddsgaranti och det var tydligen ett vanligt problem på den här bilmodellen, Ford Ficus. Så vi har inte misskött bilen iaf, o d fanns ingen rost på ngt annat ställe när de kollade o det var ju bra. Tur att jag såg det där roststället innan det hann bli ännu värre...

Soligt men blåsigt idag. Gräsmattorna är klippta för första gången i år och det var ju verkligen på tiden att de gjorde ngt åt dem. Igår när jag var ute med Ada så försvann hon nästan i gräset för att det var så långt. Men nu är det åtgärdat också.

Mat, jag behöver mat, vi sov till 11 idag så jag har bara hunnit äta frulle. Nu är det dags för lunch, sen som attan, o sen promis med Adaktusson. Kanske kan lura med mig R också, så kanske vi kan gå till vattnet så Adaktusson får bada, om hon vill. Häromdan så var hon helt desperat i värmen och nästan slängde sig i en tjärn i skogen, men det såg så dyigt ut och det var djupt så hon fick nöja sig med att plaska med tassarna i vattnet. Idag kanske hon kan få hoppa i om vi hittar ett bra ställe i en riktig sjö.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0