Gossip Girl IRL.

Jo, jag kom att tänka på det här som hände på Grönan i Lördags. Att vi såg D´s X (?) och en ny snubbe som satt o hånglade inför kameran i Kärlekstunneln, lyckades även få fotobevis på detta, gäller att vara snabb med kameran, kände mig som värsta papparazifotografen. Som att vara med i ett avsnitt av GG. :)

Vi hämtade D i Älvsjö och frågade om han o X:et fortfarande var ihop eller ej. Han sa "eh" "ja" "nej" och en massa annat så vi vet fortfarande inte om de fortf. är tillsammans eller hur det är med den saken. Vi talade iaf om vad vi hade sett o han fick se bilderna.

Det konstiga är att Torsdag tom Fredag var X:et hos D och SOV ÖVER, vi frågade om hon hade sovit på soffan men det hade hon inte... O det talar väl för att det inte är slut mellan dem, eller? Iaf så visste D inget om den här nya snubben (hon kunde ju ha berättat det eftersom de sågs bara någon dag innan vi såg henne på Grönan) han verkade väldigt förvånad. Men bra iaf att han vet vad hon håller på med. Undra om den nya vet om att hon sov hos D, antagligen inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0