Ny vecka, nya tag!

Idag ska vi kolla på två hus, inget seriöst, mest för att vi SKULLE VILJA vara med och buda på dem, men det kan vi ju inte som vår ekonomiska situation ser ut idag. Det kostar ju inget att drömma, och man lär sig ju nya saker (som kan vara bra inför framtida husköp) på varje visning man går på.

Skall åka och titta på chihuahuavalpar efter det också, och leka med resten av hundarna i den familjen, det skall tydligen finnas MÅNGA att leka med, allt från chihuahua till irländsk varghund, får se hur Ada reagerar på det! :D

Igår var vi till Djurmagazinet med Ada och fick henne vaccinerad mot kennelhosta. De hade hunddagar och en veterinär som stod i butiken och vaccinerade hundar och katter med 25% rabatt på ord.pris. Perfekt timing och så skönt med drop in då det var dags för Adas spruta nu och det gick så smidigt och man slapp boka tid och krångla sig iväg till vetten på en vardag. :) Träffade en engelsk bulle som också skulle vaccinera sig, Ada tyckte att den var läääskig, påflugen och stor. Ägaren till den tyckte inte att Ada var "mycket till Bulldogg". Pfff, vilken fräck typ! Han skulle bara veta! Storleken har faktiskt ingen betydelse, det är i huvudet det sitter!


Värsta utställningsproffset, så avslappnad. :)


Min favvis förbereder sig för att sopa banan med konkurrenterna. :)


Suddigt...


Ännu suddigare. :S


Så mycket skrynklor i ansiktet! :D


En väldigt avslappnad konkurrent. ;)

Skön stil. :)


Vi åkte runt lite i Västerås, coolt område som höll på att byggas nere vid vattnet. Påminde om Miami! :)


Vrålåket. ;)


Här har jag sökt jobb!


Jepp.

Nu skall jag se om det finns några nya jobb att söka. :S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0